Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz #56573440 #24 üzenetére

Ezért veszünk állapotot és nem mutatott km-t . Gyertek át az autós topikba és hallgassátok meg azokat az embereket is akik nem tudatlanság szülte félelemmel fordultak használt autókhoz, hanem körbejárták a tetsző típust és megvették a mutatótól függetlenül. Nem sokat lehet hallani a panaszaikat, mert tudatosan vásároltak ismerve pro-kontrát, és milyen meglepetés működik az autójuk. (én vagyok a legnagyobb lutri szerető olyan típusokkal amiket a köznyelv nem hogy nem ajánl, de utcán égeti a fellelt példányokat gazdástól) ;)

(#25) Csapoati: utoljára írom le. Helyetted senki nem fogja megnézni mert "csak". Ha nem tudod mit miért teszel/veszel, akkor hajrá. Ebből vannak az usákokra jellemző problémák, mint az urban legenddé vált 'macskát nem mikrózunk' sztori. Meg az ilyen naiv emberek miatt kell kapmányolni, hogy nem veszünk fel hitelt amit nem bírunk fizetni. Sem az állam , sem más nem hibáztatható a mi rossz döntéseinkért :N
    Én értem mit mondasz és le is írtam hogy tévedsz amikor szerinted a hazugot védem. Én csak annyit mondok, hogy nem lehet másra hárítani a saját hülyeséget.
    MOD pontosan az várható el mindenkitől h maga vagy a megfizetett -rgo számonkérhető- szagemberrel járjon el vásárolni.

• Csapoati

nagyúr

válasz #56573440 #18 üzenetére

Egyetértek az utolsó bekezdéseddel. Attól, mert a többség hazudik kb. ahol csak lehet, attól én még nem ezt fogom elfogadni alaphelyzetnek. Nyilván el akarja adni az autót a koma, ezzel nincs is semmi gond. Nem kell minden piszlicsáré gondot önként felfednie sem, csak legalább ha kérdezik, ne hazudjon. Ráadásul, mint a hogy a fenti kolléga is írta, ez életveszélyhez is vezethet.

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz #56573440 #18 üzenetére

Soha nem fog visszaszorulni. Amíg ember az alacson állást keresi és nem bírja elfogadni h nincs pénze megfizetni a valóban kicsit futottat, addig lesz. A magyar meg különösen ilyen fajta: neki nem csak kell, hanem jár minden ami nyugaton csak tized annyiért. Aha.
    Jó lenne ha nem próbálnál nekem tulajdonítani valamit amit nem mondtam (jelesül hogy legalizálni szeretnék bármilyen törvénytelen vagy etikátlan dolgot). Inkább az értő olvasásra koncentrálj mint autóvásárlásra, mert át fognak ejteni :D Nem tettem és teszek egyebet, mit felhívom a figyelmet arra, hogy mástól elvárni akármit butaság. Csak magadban bízhatsz ilyen téren vagy egy általad számlásan(tehát számon kérhető módon) megbízott szagértőben. Majd akkor lehet kérdezni olyat amiről normál körülmények között a többség azt sem tudja h eszik-e vagy isszák, meg hogy k.drága. Azért van egy tippem, hogy ha azt mondta volna h nem tudja van-e benne, akkor meg az lenne a baj.

Új hozzászólás Aktív témák