- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
WUT életveszély? A DPF meg a kettőstömegű? Vagy úgy alles zusammen ? Mert akkor nem szabad kocsiba ülni mert lehet hogy ráesik egy repülőből kicsúszó vonat. Mert ugye az esély megvan rá
(#21) blackrulz: mondom kicsit gyúrj az értelmezésre. Sehol nem írtam hogy ez jó, csak azt hogy így van
És itt tájponli ellene (értsd felháborodottan kikérni) kb olyan sikeres mint táncolni az építészetről. Vagy magardór gondoskodsz v megeszed amit kapsz. Ennyi.
(#23) Csapoati: ^^ Értő olvasás pls
-
A visszatekerést is a vevőnek kell ellenőrizni! Neked vevőként egy jogod van: minden tőled telhetőt megtenni, hogy tudd mit veszel. Ennyi. Ha szerinted alanyi jog a nem átverés akkor miért nem a Kossuth téren tüntetsz?
A használt autó eladás itthon meg itthon bizony csak azon múlik h ki mekkorát tud hazudni. Mert a vevő elvárja hogy hülyének nézzék. Ajánlom a figyelmedbe az utolsó 3 linket. Jó lenne már végre szembenézni a ténnyel, hogy használt autóban nincs hibátlan és keveset futott és olcsó és gondozásmentes és sportos és jól pakolható és keveset fogyasztó és kényelmes! Ha valaki megérti h mit jelent a keményen megkeresett pénzért támasztott elvárás akkor az én vagyok. De legyen már mindenki annyira tudatos, hogy ha maga nem is érti, akkor szagember fizet meg a probléma minimalizálásra. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest