- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Vélhetőleg nem tud GSM-et ... előző EVA telefon se tudott, meg az ezt megelőző Eden of the East-es "MEGVÁLTÓK" Sharp telefon se. És ez igaz a legtöbb belsőpiacos telefonra, lásd még Sony Walkman (nem SE!) és Bravia telefonokat.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, de vajon van benne GSM modul? Vagy csak japánban használható?
Live-Die-Respawn
-
Probber
őstag
Micsoda egy agymenés...
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Rickazoid
addikt
Vagy szimplán csak korábban kezdték el az "építését" a felületnek, minthogy hozzáférhettek volna az ICS kódjához és már nem akarták frissíteni. Van ez így...
Viszont korrekt felső-közepes a hardver és jó az ára is. Bár a RAM kevés lesz ehhez.Viszont az ilyen telefonokon mindig tönkreteszi az összképet, hogy okostelefonok és lehet rá programokat telepíteni. Senki sem csinál minden ikonhoz egy alternatív, a felületbe illő példányt.
(#26) Alma123: nincs ennek az átláthatóságával semmi baj. De közel sem olyan mély az integráció, mint hittem. Így tehát már nem áll, hogy a felület mély integrációja miatt nem volt idő frissíteni ICS-re. Csak nem akartak dolgozni még vele kicsit, a célközönség Froyo-val is megvenné.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kazie
tag
Nekem a hátlapja kibaszottul tetszik...
-
devast
addikt
válasz Synthwave #24 üzenetére
$2100-ért a tied lehet Nekem is kéne, de nem annyiért.
-
Alma123
csendes tag
Itt egy rövid hands-on, van még pár youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=OxTE-H8a86A&feature=related
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Amire én használok egy telefont (telefonálni, SMS-t írni, nagyritkán fényképezni egyet - de még inkább a vakut használni világítás gyanánt ), arra bőven sok is.
Ellenben nagyon szívesen úszódnék ilyennel. A csecse dolgok azok csecse dolgok.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
R081
tag
válasz próbakocka #22 üzenetére
Nem azt mondom, hogy az utcai használatra nem alkalmas, mert nyilván az és gondolom bámulna is rád mindenki a buszon, hogy "ez meg mivel operál?", de a mindennapi használatban nem látom sok értelmét ennek a Launchernek, mert lehet, hogy fél óráig keresném az időjárást rajta. Bár az is lehet, hogy a reklámban direkt egy oldalra kipakolták az összes frankón kinéző widgetet és azért lett számomra totál átláthatatlan az egész.Fene tudja.Mert egyébként tényleg baromi jól néz ki, ahogy azt már korábban is írtam.
Krav Maga - We train like we fight, we fight like we train.
-
raulicio
senior tag
Nagyon komoly!
Még mielőtt valaki félreértené, ez a telefon nem a forradalmian remek kezelhetőségért készült!!
"a japán animációs filmsorozat által ihletett Sharp okostelefon" Nyilván nem a magyar piacra szánják azt a tízezer darabot ami készül belőle... -
Swami
senior tag
Naggyon durva!!!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Mathiassa
tag
Ismét sikerült félreolvasnom a címet.
Egyébként szép telefon, bár nekem nem hiányzik rá ez a témázgatás. Amint telepítek egy AngryBirds-öt, elromlik az összkép.
Nokia 3100 -> 6020 -> 6300 -> c5-03 -> Samsung Galaxy W -> LG Nexus 4 -> Xiaomi Redmi 4X -> Mi A2 -> Google Pixel 4a 5G
-
Csabulator
tag
Hát ez k. jól néz ki bammeg. Totál el vagyok ájulva tőle!
"Time You Enjoy Wasting is Not Wasted Time"
-
R081
tag
Ez azért durván odab*sz.
Az anime és egyben android fanok ezért ölni fogják egymást, főleg azért, mert limitált szériás.Még az is lehet, hogy Japánból ki sem kerül, mert elviszik az összeset, de azon sem csodálkoznék, ha valaki a világ másik végéről Japánba utazna ezért a kütyüért.
A trailer meg az akciófilmes narrátori szöveggel egyenesen csúcs. Remekül összefésülték a rajzfilmet a valósággal.
Érdekesnek érdekes lehet, bár a futurisztikus menürendszer és launcher még egyeseknek okozhat gondot.Én például erősen néztem, hogy hol kezdődik a zene lejátszó widget és hol van az időjárás widget.
Ennek az áttekintéséhez tényleg "nerv" kell.
De tetszetős.És az árral sincsen semmi gond, főleg mert, hogy limitált szériás kiadás.Többre számítottam.
Egy hands-on vidi meg tényleg jó lesz róla, én is kíváncsi vagyok rá.
Az ICS-t meg gondolom ez is meg fogja kapni, de nem érten itt miért gáz, hogy nem ICS-sel jött, ha a tavalyi csúcs gépek sem azzal jöttek, csak később volt elérhető rá a frissítés?!Ezzel szerintem akkora gond nincsen.Krav Maga - We train like we fight, we fight like we train.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Komolyságos.
NGE-POWA.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Gusztáv
addikt
Azért ez már egy kicsit beteg, a reklám meg nagyon . Mondjuk ez tipikus Japán cucc. Csodálom, hogy Hello Kitty-s telefonból még nincs ICS-s, Tegra 3 és 4,5"-os .
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Alborosie
aktív tag
Novi új gamer gépen is lehet XP. Még mindig nem értem mi ezzel a gond?
A gyártó úgy döntött, hogy ahhoz a verzióhoz igazítja a telefonját. Más gyártó pedig más verziókhoz.De, az is lehet, hogy a Google csak a régebbire ad engedélyt. Úgyhogy a sok "miért?" kérdésnek lehet hogy sokkal több jogi háttere van.
Mondjuk nem hinném, hogy akkora baj lenne, hogy a fagyi nem megy.
-
Alborosie
aktív tag
válasz Maxentius #10 üzenetére
Ez most olyan, hogy nekem bőven elegendő az XP. Attól, mert nem cseréltem Win 7-re, még nincs semmi gond a 7-essel.
Vélelmezem, hogy mivel még jelenleg a legtöbb alkalmazás a régebbi verzióval kompatibilis, emiatt nem ICS-el kezdenek.
Az már más kérdés, hogy frissíthető lesz-e?! -
Maxentius
addikt
Valami piszkosul nem stimmel az ICS-el, ha a legtöbb új cucc alapjául még mindig a GB szolgál...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
b4zsi-
őstag
Ez az én szememet a mindennapi használatban kicsit elrontaná
-
zdanee
őstag
Vajon ha egy ilyenre LCARS launchert telepítek, mit szólnak hozzá az ewokok?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Alborosie
aktív tag
Nincs ezzel semmi baj!
Eddig voltak gamer gépek, azok extrémen néztek ki. Hogy ezt megvalósítják kezdetben dizájn, majd belső szinten is telefonokba, azon szerintem semmi meglepő nincs.Mondjuk ez a telefon legalább szakít egy kicsit a mára igen egy kaptafa külcsínvilággal.
-
btudos
nagyúr
Ez aztán az átlátható kezelőfelület Pedig eltérő színvilággal még tetszene is
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
gerilee
aktív tag
Hűbammeg. Nem épp minimalista design...
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
K0vasz
aktív tag
Csúnya, de legalább használhatatlan a menüje
Pedig az alapötlet még tetszett is volna
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutya topik
- Magisk
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest