Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyeri
tag
Akkor válassz MédiaMánia díjcsomagot!

-
Keksz
senior tag
Az lenne nagy hír ha itthon nem csak a laptopokba szánt mobilnet lenne egyre olcsóbb hanem az okostelefonokba szánt is.
Pl 1GB/hó 3.000 a Vodafone-nál, míg a 2GB mobilnet a laptophoz 4.000 ft és a 2GB után csak BElassul, nincs forgalomkorlát...
Ez sztem VICC.
A többi szolgáltatónál sem jobb, teljesen be van korlátozva aki twitterezne, blgolna, msnezen pl a villamoson
Egyedül kb az olcsóbb iPhone csomag éri meg, amiben van 2GB adatforgalom a T-nél. De mi van ha nekem nem iPhone kell?

-
Zzenit
tag
Nekem eddig soha semmit se számlázott az O2, a Fring is megy, ha modemként használom az 5800-át, akkor is sima liba minden. Szal nem értem a cikk hírértékét, ami jobb lenne, ha az ICE vonalak mentén nagyobb lenne az O2 lefedettség, meg megszűnne az a 10 Gb-os korlát ami most van.
-
Killing
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Ilyet itthon is szívesen látnék.Egyébként az SMS csak hálón belülre küldhető?
-
Avicularia
veterán
Svédben is a tre (3) szolgáltató ,ha legalább 125 svéd koronával töltöd a kártyád,akkor ingyen skype ,150-nél ingyen skype és messenger.
300-as feltöltésnél meg kapsz 3000 ingyen sms-t is. -
Killing
addikt
Van akinek még így is megéri.Durván 3 000.- nem fekteti meg a németeket.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest