- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jonnyjoker01 #35 üzenetére
Biztos azért mert nem akarja nagy dobra verni a samsung, hogy másoknak jobb cuccokat csinálnak mint maguknak. Lásd ez a kamera amit másokkal teszteltetnek ki, mert valamin be kell hozni a fejlesztés költségeit ha már nem adnak el elég telefont, a kijelzőt ugye nem tudták megoldani ide, csak a foldra jutott az a valami és azzal nehéz villogni hogy mi vagyunk a mobilok ram ellátói, mert így is már egy szégyen ami android fronton folyik a 12 giga memóriákkal.
-
válasz
jonnyjoker01 #31 üzenetére
Az alaplapokra vonatkozó infót hol találtad?
-
törölt tag
Ipari kémek jól keresnek ezek szerint.
-
-
Predatorr
őstag
21 milliárd mi? Kólakupak? Darab?
-
csab2
veterán
El kell ismerni, hogy látványos ez a telefon, le a kalappal a Xiaomi előtt! Azonban milyen gyakorlati haszna van ennek a körbeérő kijelzőnek? Én pl. így látatlanban azt mondom, hogy nem szeretném ezt a telefont használni: állandóan kényszerem lenne arra, hogy törölgessem a telefont.
-
Jajj de örülök hogy mégsem az hatalmas atyaúristen szamszung csinálta a kijelzőt. Most mi lesz, sírás?
-
hegedis
tag
Fasza lehet cserélni/cseréltetni a kijelzőjét, ha betörik.
-
ORCA58
addikt
Most örülhetek, igazam volt! A videón látszott, hogy műanyag a kijelző.
Ha mint írják, a végleges üveg lesz, ami karc ellen tényleg jobban megoldás, de üvegtörés ellen a legkevésbé védet telefon lesz az szinte biztos.
Ha már a szelfi van kiemelve, akkor sokkal praktikusabb a 2 oldalt külö-külön SÍK üvegfóliával normálisan védhető képernyő, és csak egy oldalra kell kamera.Folyton a föld védelméről beszélnek minden hol, és sorra gyártják azokat a termékeket, amik lehetőleg ne legyenek tartósak, hadd pazaroljuk a föld erőforrásait. Az gyerekeink nem fontosak, csak a profit??
Bocs de ez kibukott belőlem. -
válasz
Juhaszatti #3 üzenetére
én is szívesen venném meg ezt a telefont... De a kis gyártás így az ebből következő magas ár nem túl jó ómen
... pedig ha nagyobb volumenben gyártanák és olcsóbb tudna lenni akkor szerintem sokat el lehetne adni... akár fél millió körüli áron... (ha ennyiért tudnák adni)...
-
Wesder
titán
Ezt mondtam én is, na meg csak annyit gyàrtatnék, ahàny előrendelőm lesz, így nagyon bukni sem kehet rajta szerintem.
-
joey04
titán
Sok hűhó semmiért.
-
Juhaszatti
addikt
Ha csak a készülékeladással számolunk, igen (bár ez csak a kijelző, hol van még a többi alkatrész).
De valószínűleg sokkal többet hoz nekik a marketingértéke, mint amennyit el fognak belőle adni. Most mindenhol erről írnak, mindenhol a figyelem középpontjában vannak, az is megismerheti a Xiaomi nevet aki eddig sosem hallott róla. -
Ennyit a károgók kapcsán, akik videó alapján műanyagot kiáltották ,de mint kiderült üveg lesz...
Végülis igazuk volt... a videóban tényleg műanyag borítást kapott
-
Atomgeszi
nagyúr
Tehát olyan 25000 db-ot kéne legyártani és eladniuk, hogy 0-án legyenek? Jól számolok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi koncepciómodelljének paneljét két éve fejleszti egy kínai OLED gyártó. A tömeggyártás kizárt.
- Fotók, videók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest