- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 79. hozzászólásban ott van az idei profit, október végén közölte NIntendo.A Profit céljaikat ennek tükrében felülbírálták és megnövelték.Eladási adatok alapján szerintem nem nehéz kikövetkeztetni, hogy honnan mennyit keresnek, főleg hogy Switchen ennyire korlátok közé van szorítva a fizikai és digitális értékesítés.
Uh előző hozzászólásomban annyi helyesírási és fogalmazási hibát vétettem, hogy csak na. Teljesen kikészülök az ilyen makacs embereken, akik játsszák a hülyét, csak hogy mindenképpen igaznak tűnjön, amit leírnak. Egy elméleti következtetés, tények nélkül vagy azok ismerete nélkül semmit nem ér, csak egy elképzelés, ráadásul nulla ténnyel alátámasztva és így vitaalapot képezve egyenesen vicc kategória.
-
törölt tag
Látok logikát a te verziódban is.
Szerintem az enyémnek a leggyengébb pontja, hogy nem ismerem pontosan a japán helyzetet. Meg persze a Nintendo stratégiáját, mármint ahogy eddig ehhez hozzá álltak.
Itt csak a saját, nem digitális játék, kereskedői tapasztalatomra hagyatkozhattam.
Mondhatjuk, hogy nagyon elengedtem a fantáziám. -
törölt tag
A cikk témája a Nintendo konzol limitált tárhelye. Nem foglalkoztam a Nintendo általános gazdasági helyzetével. Egy hipotézist állítottam fel arra, hogy szerintem miért limitált.
A kolléga bejelentette, hogy úgy marhaság a mondandóm ahogy van, de ehhez semmi bizonyítékot nem csatolt. Egyedül a Japán piac VS USA piac fontossága vitába próbált kapaszkodni, ami önmagában nem igazán része a témának.
Valamiért ehhez többször belinkelte a Nintendo bevételi statisztikáit, elképzelésem sincs, hogy miért.
Mondjuk szerintem, ha vissza olvasol, akkor ezt magadtól is láthatod. -
törölt tag
Igen, felvázoltam egy elméletet. Semmi több nem volt a cél. Vettem nehány premisszát és megfogalmaztam egy konklúzió. Egyszerű vélemény, egy logikai következtetésre építve.
Ha valaki csáfolja valamelyik premisszát nagyon szivessen reagálok.Nem támasztják alá, az volt az állítás, hogy a Nintendo-nak fontosabb a Japán piac. Máskép a Japán piachoz igazodnak.
Ezt próbálta azzal cáfolni, hogy USA-ban nagyobb a bevétel.
A két állítás nem zárja ki egymást, az állítás nem bizonyítja a nézőpontját.
Ezt árnyaltam azzal, hogy ráadásul a profit a lényeg. Márpedig a profit != bevétel. Azt nem tudjuk, hogy milyen a profit eloszlás Japán, USA viszonylatában. Viszont ez már csak egy mellék szál, amibe próbál kapaszkodni. Ehhez akármilyen bevételi statisztikát mellékelhet, én is mellékelhetem a Samsung eladásait a koreai piacon. Egy statisztika önmagában nem bizonyíték.“De konkrét profitszámoktól függetlenül is látható, hogy a cégnek egyre nagyobb a térnyerése. És mindegy hogy a háttérben épp az adósságból másznak ki, vagy további vagyont halmoznak. Pozitív a tendencia.”
Na és? Erről nem beszéltünk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest