Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bostone

addikt

Amit a Google vagy az Apple végbevitt, termékeny példával kellene szolgáljon a jövőre nézve. Nem vagyok barátja, sem ellensége egyetlen oprendszernek sem, viszont a mobilkészülékek tömkelegében, majdhogynem egyeduralkodóvá vált a droid (ami a legújabb frissítéseivel, fejlesztéseivel egyre zártabbá válik). Biztos vagyok benne, hogy az elköltött dollármilliárdok és befolyások érvényesítése, egy előre kidolgozott, jól megírt forgatókönyv lapjai mentén valósulhattak meg. Tehát az MS-nek is el kell döntenie, hogy mit akar.

A minap egy kávéház mellett elhaladva jelzett a telefonom. Egy üzenet tájékoztatott, ha betérek a kávézóba és felmutatom az sms-t, kedvezményben részesülök.
    Ez az üzlet. Az információ, és nem a hardver.

Egyébként sajnálom, hogy a symbian vagy a meego elesett, mert így ismét lehetőség nyílt egy monopólium térnyerésére, ami több szempontból is káros következményekkel járhat.
    Talán a tizen, talán az ubuntu vagy a firefox elmozdíthatja a jelenséget a holtpontról, viszont a közeljövőben nem számítok ilyesmire. Amíg az MS nem fog pozíciót, nem áll elő egy életképes koncepcióval, amelyet hajlandó végigkísérni, hanem csak gyönyörködik önnön nagyságában, addig fátylat boríthatunk az ügyre.

• bostone

addikt

Azt nem értem, hogy egy jól működő vállalatvezetés, hogyan engedheti meg magának ezt a fejetlenséget, ami az utóbbi években jellemzi céget. Egy lépés előre, kettő hátra.
    Letörte, egy a mobilpiacon legerősebbnek mondható gyártó árát, majd felvásárolta, és bedobta a levesbe.
    Miért?

Nem létezik piackutatási részleg?
    A felhasználók igényeit próbálják befolyásolni őskorból mentett szemlélettel, mint inkább kiszolgálják azt?

Új hozzászólás Aktív témák