- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #23 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ..
Ezeket a dolgokat én is tapasztalom a G4-en. Nem is értem, hogy miért nincs manual HDR. Engem a fátyolosodás zavar a legjobban. A másik, hogy automata módban sokszor túlexponál.
Tényleg nem kötekedni akartam, meg isteníteni a telefonom. Én nagyon is kritikus vagyok a készülékkel.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #21 üzenetére
A kérdés arra irányult volna, hogy miből gondolod, hogy annyira jó kamera került volna bele. Ezért próbáltam érdeklődni azzal kapcsolatban, hogy milyen a képminőség az X-en. Hogy miért vársz ennyire sokat tőlük. Eddig kamerában sosem volt olyan jó a 1+, az 1+3-ba sem került bele a legjobb kamera modul. Lehet az árba nem fért már bele. Bár még sok képet nem láttam a 1+3-tól.
Például melyik az, ami szerinted leveri G4-et és középkategória. Nem kötekedésből kérdezem. Az 5X-en kívül én most hirtelen nem is tudok semmit mondani, ami a G4-el egy árba lenne és jobb lenne kamerában.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
Lemondanál a G4 szintű kameráról? Vagy tényleg annyira jó az Oneplus X kamerája, hogy ennyire bizakodó lettél volna az utóddal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ANNO 1800
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest