Nem lesz örököse a OnePlus X-nek

Hirdetés

A OnePlus X rajongókat törte le Pete Lau, a cég vezérigazgatója azzal a bejelentéssel, hogy a készüléknek nem lesz modellfrissítése. Pedig a mobil a maga nemében jó konstrukció volt, a csúcsmodellhez képest jóval kisebb kijelzővel és kompaktabb mérettel rendelkezett, és habár nem a legújabb hardvert kapta meg, a belső erővel nem volt gond.

OnePlus X hátlap
[+]

Lau kijelentette, hogy a OnePlusnál innentől inkább a zászlóshajókra koncentrálnak majd, ezt a szegmenst szerinte tavaly nem vették annyira komolyan. A cég tervei között szerepel, hogy egyesítik a forrásokat az Oxygen OS és a kínai Hydrogen OS esetén, erről majd egy hivatalos sajtótájékoztatót is tartanak az év további részében. Hogy aztán végül mi sül ki a dologból, ergo van-e esély arra, hogy akár több, felső kategóriába tartozó termékkel is előrukkolnak, azt még nem lehet tudni, mindenesetre az valószínűsíthető, hogy a felhasználók addig bőven ellesznek még a kiváló képességekkel és árazással büszkélkedő OnePlus 3-mal.

Előzmények

  • Frissített OnePlus X érkezhet

    Kívülről semmi különbség nem látható, viszont a burkolat alá végre 64-bites, a korábbinál jóval erősebb lapka kerülhet.

  • OnePlus X - belépés csak meghívóval!

    A kínai gyártó alaposan odatette magát, amikor az idei kisebbik modelljét elkészítette, AMOLED kijelző, korrekt hardver és microSD bővíthetőség került az öthüvelykes telefonba.

  • OnePlus 2 - határozott mondanivaló

    A kínai cégnél úgy gondolják, hogy egy "flagship killer" okostelefont gyártottak. A felszereltség fényében ez tényleg igaz lehet, hiszen papíron szinte minden tud a mobil, de a teljesítmény és az árazás is ilyen jó?

Hirdetés