- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
hogyne
amúgy marha Apple, biztosan irtó nehéz lett volna kivárni azt az egy évet, amíg valami elfogadhatóbbat le tudnak tenni az asztalra. én elég pipa vagyok ezek után, szerettem használni a gmapsot. elviselném, hogy nincs, ha pl. a maps a szülővároskámat nem 8km-rel arrébb helyezné el a nagy büdös puszta közepén. és ez egyáltalán nem egyedi eset, ott mondjuk egy 20*20km-es négyzetben majd az összes helységgel tévedtek 5-10km-t. ez elég vacak ám.
és nem böngészőben akarok f*szkodni, hanem egy rendes térképszoftvert akarok, basszus. azért marha dühítő ez, mert nem látom, mi szükség volt erre a hülye lépésre. a jutubnál bejött, nekem tetszik az új app, de ez...ez gagyi.
arra meg, hogy majd pár év és hiper lesz, most mit mondjak? akkor pár évre hanyagoljam őket, amíg kb. feleannyira jó lesz a mapsuk, mint most a guglié? hurrdurr.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest