- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
De az az amd saját megoldása nem? Vagy azt is tartalmazza a szabvány?
(#34) janos666
Kérdés, hogy maga a gpu támogatja e az 1.2a-t vagy ez nem így működik, meg kérdés, hogy egy firmware frissítés megoldaná e a dolgot, meg itt jön képbe a sok gyártó általi kiadással lenne e gond, mivel csak az 1.2 szabványnak kellett megfelelnie a vga-nak. Szerintem jobban jár az NV a nem támogatással, minthogy az esetleges gondok miatt lenne negatív hatása a rosszul működő adaptive sync megoldásuk miatt.....(#36) janos666
Azért mert nincs hozzá új driver miért kellene eladni, ezen akkor kell gondolkodni, ha valami gebasz van vele. -
janos666
nagyúr
Jajj már... Nekem jövőre újra meg kell majd vennem ugyan ezt az OLED TV-t VRR-al kibővítve, pedig idén vettem meg újra a tavalyit, csak BFI-vel kibővítve és javított HDR színkezeléssel (azelőtt pedig megint csak majdnem megvettem már ugyan ezt, csak mégsem, mert akkor még túl sok minden hiányzott, így elálltam tőle 2016-ban
). Ezt kvázi mind át lehetett volna tolni firmware frissítésekkel, de semmit nem adnak.
(Most csak azért hozom ezt ide off-ként, mert a VRR-hoz VGA és kijelző is kell, nekem pedig a TV a kijelző...)
A Maxwell még ettől egy generációval öregebb cucc.
Több Radeon-om pedig általában akkor adtam el, mikor áttette őket az AMD legacy státuszba (sohasem várták meg, míg tényleg használhatatlanná elavul).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest