Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Nem volt még ilyen problémám. Nálunk nagyon megbízhatóan szállítja az infót.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Depression
veterán
Annyi üzenetküldő van, mint a szemét. Megmaradok a facebook messengernél, azzal még nem volt soha gond, és tényleg platform független.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
raper
senior tag
Szerintem jól döntöttek, hogy nem adták be a derekukat. Ők fejlesztették ki legyen övék a dicsőség is.
-
AMD Power
titán
Én ennek nagyon örülök mert az egyik kedvenc alkalmazásom.
-
N4ri87
senior tag
Hát pedig nem magamtól találtam ki. Használtam ios-en is és androidon is, nagyon gyakran előfordult. Feltettem a vibert és semmi ilyesmit nem tapasztaltam.
(#16) skylinelaca
Egy évig ingyen használod, majd a következő évben 1 Eurót kell fizetned. Nézd meg a Play áruházban és App Storeban mennyi letöltés volt. Ha csak a fele fizette már az 1 Eurócskát...[ Szerkesztve ]
C805
-
skylinelaca
senior tag
válasz Répafőzelek #15 üzenetére
énsem nagyon értem hogy mi tartja fenn őket, de pl a whatsapp-ot mikor felraktam közölte hogy élvezzem a 8 ingyen hónapomat utána X összeget kell fizetni. Vibernél még ezsincs. Elterjettségben sem tudom melyik a jobb, nekem pl a 43 névjegyem közül 31 elérhető viberen. Whatsappon meg csak 2, de biztos van akinél ez fordítva van. Az az évi 1euró amit elkérhetnek szerintem azsem sok ha megnézzük hogy mennyibe kerül egy sms csomag (Tré mobil -csak saját hálózatba-1600ft 200db sms )
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Répafőzelek
tag
Eddig én is azt hittem, hogy úgy néz ki az üzleti modelljük, hogy a befektetők pénzén elindul a móka, szépen terjeszkednek, aztán amikor elérnek egy bizonyos szintet amikor már muszáj lenne valami pénzügyi eredményt felmutatni, akkor gyorsan eladják az egész céget.
Aztán lehet még igazam és lehet, hogy ez az egész csak a WhatsApp csak felfele akarja tolni a saját értékét egy ilyen nemleges válasszal, ki tudja...
Mondjuk a WhatsApp még mindig életképesebbnek tűnik, mint mondjuk a Viber... itt legalább kérnek 1€-t évente vagy ha jól emlékszem, de Vibernél még ilyen sincs. -
cer
tag
Mindig is érdekelt, hogy ez a valami amiben még reklámok sincsenek Hogy tud profitot előállítani?
Hogy van ez? -
Koczó93
őstag
whatsapp közel sem tökéletes, lehet csiszolgatni mert az utóbbi időben egyre roszabb.
-
-
Narxis
nagyúr
Kár. Pedig szerintem jó lett volna ha megveszi a Google.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nicu71
addikt
hát szerencsére!
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
N4ri87
senior tag
Whatsappon is lenne mit fejleszteni. Főleg a több órás késéssel érkező üzenetek tekintetében.
C805
-
Maxentius
addikt
Mobilon egész korrekt a GTalk, ellenben Windows XP/8-on rakás szar, azt lenne nagyon is hová fejleszteni...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
skylinelaca
senior tag
gtalkot nehezebb lenne terjeszteni mert gmail cím kell hozzá (ha jól tudom) ami nem mindenkinek van, Whatsapp,viber ezekhez csak telefonszám kell az meg tképpen mindenkinek van. Ne is vegye meg egyiket sem mert aztán jönnek a reklámok.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
Воланд
titán
hal istennek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
aAron_
őstag
google talk-al mi a probléma? szerintem csak azt kéne jobban terjeszteni
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest