- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Aki egy vers első sorát használja jelszónak, rendszerint mindenhol ugyanazt fogja használni.
Még ha így-úgy módosít is rajt, 1-1 oldalon, azt bizonyos rendszer szerint fogja tenni hogy megjegyezhető maradjon. Ha 1 szolgáltatás bukik, az illető jelszóválasztási rendszerét ismerve bukik az összes. -
Male
nagyúr
Így van... pláne ha nem túl ismert verset, netán egy fordítását választod, és mondjuk ki is emelsz benne valamit nagybetűvel (pl ami számodra hangsúlyos benne valamiért, így megjegyezni is könnyű).
Az a gond csak ezzel a módszerrel, hogy bizonyos helyeken nem engedik a hosszú jelszavakat, pl MÁK 16 karakteres limit. ( régen engedtek hosszabbat, nem tudom miért módosították... az appjukbe nem is tudok belépni, mert nekem ennél hosszabb a jelszavam, és nem engedi beírni)
-
TomMusic
őstag
Én egészen kitartó vagyok (voltam) a MS mellett, de az utóbbi néhány húzását már gazdasági/szakmai szemmel is nehéz értelmezni.
Lehet gyermeteg problémának hangzik, de pl. engem a Skype tönkretétele annyira megbántott, hogy fontolóra vettem a windows-ról való váltást. Aztán persze megnyugodtam, meg rájöttem hogy nem ér annyit, de eléggé felcseszett.
Meg a Win10-es vergődés is.. Én tudom hogy sokkal több fejlesztés van a motorháztető alatt, mint ami látszik, de hát ezaz.. hogy nem látszik.
De mivel pont az aranyközépúton van (egyik véglet a MacOS, másik a Linux), ezért a legjobban használható, a legszélesebb körben (a vitát elkezdtem, de be is fejeztem), ezért tűröm a blődségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bluetooth hangszórók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest