Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
hyperspace
üzenetére
Én telefont már csak ezen szempontok alapján szoktam vásárolni.
Más. WaterOS, nemár inkább H2OS, vagy valami..

-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akkor lehet, hogy láttál már, csak nem értetted.

-
JMC
tag
Utánaolvasgattam kicsit. Az egész xda thread vicc kategória. Taker18 egy sima mezei compiler, köze nincs a rom fejlesztéséhez, oltogatták is rendesen. Ha a cm fejlesztői javítanak valamit, ő újrafordítja aztán vagy működik vagy nem (nem is nagyon ellenőrzi a saját munkáját sem, kiadott egy buildet, ami nemhogy hibás volt de nem is bootolt). Komprumisszum mentes? Ugyanmár. Ez még alphának is csak jóindulattal hívható, a pre-alpha beszédesebb lenne. A Nexus 5-re kiadott AOSP Nougat ehhez képest RC, azon legalább már lehet telefonálni.
Tudom, hogy el kell kezdeni valahol a fejlesztést, de a srác kicsit nagy mellényt vett magára. Ezt pedig világszenzációként lehozni a világ összes nagyobb mobiltelefóniával foglalkozó oldalán kész röhej, ahogyan ezt a kezdeti próbálkozást kisebb-nagyobb hibával rendelkező stabilként jellemezni is

-
Just_Reboot
addikt
Bocs kicsúsztam a szerkesztésből.
Kedves cikk író! Ha neked egy olyan rom amiben NEM működik a kamera és a telefonálás az stabil akkor gratulálok. + Illett volna beilleszteni a cikkbe az xda thread linkjét is illetve néhány screenshotot.
-
Just_Reboot
addikt
És?? Az 5 éves Galaxy Nexusomra is van Nougat még sem írok róla cikket.
-
JMC
tag
Augusztus 24-en kijött az első unofficial cm14 a Nexus5-re, ezenkívül az első generációs Android One készülékekre valamint a Xiaomi Mi4i-re is kijött már (a teljesség igénye nélkül). Nem értem a nemzetközi sajtó miért pont ezt az egy készüléket ajnározza külön.
-
Obyboy
addikt
válasz
Depression
üzenetére
Az OPO 2 éves nem az OP3. Felette volt a hozzászólásom amire válaszolt.
-
D4ni
őstag
A francba, ez egyre jobban hangzik. Hát, lehet hogy nem sziamiau lesz a következő, hanem ez.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Depression
üzenetére
opo-ra vonatkozott
-
válasz
hyperspace
üzenetére
o+3 2 éves lenne?
-
enginev3.0
félisten
Ilyen hírt sem láttam még MA-n, mondjuk nem is értem a lényegét
-
hyperspace
őstag
Mikor még az OPO-t vettem, az is megfogott benne, hogy sokat foglalkoznak vele. Köszönhetően annak is, hogy nem jár garanciavesztéssel a bootloader nyitás, és más romok flashelése. Ha a hibák ki lesznek javítva, fel fogom tenni OP3-ra a Nougatot.
Obyboy, szerintem a tavasz óta jött havi frissítések is ajándékok voltak. Sajnos már több, mint 2 éves, hivatalos szerintem nem lesz 7-es androidból.
-
ribizly
veterán
Aztaaa!

Most biztosan örülnek a O+3 tulajok. Lehet be kellene ruháznom egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Diablo IV
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest