- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brett001
aktív tag
Nekem is sok kazim van még, ott sorakoznak szépen a szekrényben. 2 kazettás deckem is meg van még: AKAI HX2 (86-ban vettem) meg egy Technics RS-B765 háromfejes cucc. (1991) Ezt utóbbit időnként még használom is. Még javában dúlt a kazettás korszak amikor én léptem egyet a hangminőség terén. 1994-ben vettem egy Panasonic HD100 Hi-Fi Stereo videomagnót. Nagyságrendekkel szebben szólt, mint a kazetta, teljesen zajmentesen. Rengeteg zene elfért egy 180-as videokazettán főleg ha LP-ben vettem fel. ugye dupla annyi idő. Hangminőségben nem különbözött az SP és az LP üzemmód hangzása. Akkoriban sok maszek cd-s boltban volt lehetőség kölcsönözni cd-t, ha nem akartad megvenni az albumot. Még jobb is volt átmásolva hangzásilag, kapott a hifi stereo videón szuper analógos ízt. Rohadt jól szóltak a felvételek.
Más kérdés, hogy elég nehéz volt egy kedvenc számot megtalálni így a videokazettán
de minden szám elé lehetett marker jelet rögziteni. Aztán a távirányitón meg lehetett adni hány markerrel akarsz előre vagy hátra keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Formula-1
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Goddess of Victory: Nikke
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest