Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brett001

aktív tag

Nekem is sok kazim van még, ott sorakoznak szépen a szekrényben. 2 kazettás deckem is meg van még: AKAI HX2 (86-ban vettem) meg egy Technics RS-B765 háromfejes cucc. (1991) Ezt utóbbit időnként még használom is. Még javában dúlt a kazettás korszak amikor én léptem egyet a hangminőség terén. 1994-ben vettem egy Panasonic HD100 Hi-Fi Stereo videomagnót. Nagyságrendekkel szebben szólt, mint a kazetta, teljesen zajmentesen. Rengeteg zene elfért egy 180-as videokazettán főleg ha LP-ben vettem fel. ugye dupla annyi idő. Hangminőségben nem különbözött az SP és az LP üzemmód hangzása. Akkoriban sok maszek cd-s boltban volt lehetőség kölcsönözni cd-t, ha nem akartad megvenni az albumot. Még jobb is volt átmásolva hangzásilag, kapott a hifi stereo videón szuper analógos ízt. Rohadt jól szóltak a felvételek. :R Más kérdés, hogy elég nehéz volt egy kedvenc számot megtalálni így a videokazettán :D de minden szám elé lehetett marker jelet rögziteni. Aztán a távirányitón meg lehetett adni hány markerrel akarsz előre vagy hátra keresni.

Új hozzászólás Aktív témák