Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
Fapuma77624
üzenetére
Ne keverd ossze a lehetoseget az okkal.
-
Háááááát...
Ahogy hallani a friss vallomásokat, hogy a bekokózott bankárok lötték ki az űrbe az ilyen-olyan árfolyamokat - egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy önjelölt unatkozó hangadó tőzsdézők manipulálják a piacokat ilyen gusztustalan húzásokkal, mert nekik "más" papírjaik vannak és azzal akarnak nyerni.
Momentán ismerek ilyen embert - aki szemrebbenés nélkül meg is teszi!
ENRON botrány? Az sem kacsa volt pl.
-
Fapuma77624
tag
Egyantalan nem errol van szo.Mo.-on még hírböl sem hallottatok ooyan garirol mint ami itt van.Itt vedik a fogyasztot es igenis ha hazaviszek 1 1500$-os tv-t es nem hozza a várt eredményt amire számitottam akkor fogom es visszavihetem 90 napig es mindenféle indok nelkul visszaadják a penzt.ennyi.
-
tzsolesz
nagyúr
Hogy lehet egy telefon ennyire kib@szottul gyönyörű?

Bocs a kirohanásomért...

Egyébként kíváncsi vagyok kinek lesz igaza. Szerintem pont ők akarják manipulálni a piacot.
-
Bóti
senior tag
Sose értettem azokat az embereket, akik leszólják a hírek/tesztek íróit, mikor egy mondatot a saját anyanyelvükön nem bírnak leírni helyesen, sem tartalmilag, sem formailag.
Pedig egyszerű, ha nem tetszik, senki nem mondta, hogy kötelező olvasni a MA-t. -
jacis
nagyúr
Kár, hogy nincs navi szoft ami tartalmazza a hazánkat is

Ha lenne ezt a telefont venném most meg. -
Lall
veterán
Telenor is elkezdi forgalmazni.
-
Gemini egy tökéletes világért!
Ha-ha-ha!
Kirúgták már azt a spinét az marketingről???
-
venom123
tag
Tetszik.
-
sid87
senior tag
Nem értem az embereket, ha már megveszi a telefont, miért viszi vissza? ? Vásárlás előtt talán ki kéne próbálni, utána olvasni, stb.
Egyébként meg ne mondja már senki hogy annyira rossz hogy nem lehet használni és vissza kell rohanni vele. Bolondok.
-
Totya30
csendes tag
Szia!
Példa: 1 nap elad 100 at, második nap 80 at a hatmadik napon 70 et de a harmadik napon visszahoznak 80 rosszat a régebben eladottakból.
Így simán mehet szerintem. Nem okoskodni akarok, de szerintem nem az összes eladott telefonról van szó hanem egy adott napról. (Volt olyan nap)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zoli
-
Amalgam
aktív tag
A múltnap megnyomkodtam az egyik üzletben, és azt kell mondjam, hogy elég jó kis teló.
-
Petester
senior tag
Ez így oké, de próbálom elképzelni. Én egy kereskedő/viszonteladó vagyok, minden nap eladok 10 db z10-et, és minden nap visszahoznak 11-et. a 11. napon mit hoznak vissza?

Szerk: Tudom, nagy tételben kicsit más, hisz voltak olyan hírek is, hogy volt egy 1 millió db-os rendelésük is egy titokzatos megrendelőtől, de nekem ez a mondat ordít hírből. Túlságosan is Hot magazin és társai színvonalon van az összeállítás itt a MA-n...
-
Peterson_
addikt
Jók is ezek az egymásnak ellentmondó hírek.

-
Petester
senior tag
A következő mondatot magyarázza már el nekem valaki:
"olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy egyes viszonteladóknál a naponta visszavitt készülékek száma felülmúlta az eladásokat."
Ezt hogy? Hogy visznek vissza többet, mint amit eladtak? -
daniel909
addikt
most megnyugtatták a befektetőket... de a számok nem hazudnak, kíváncsi leszek.
-
Retekegér
MODERÁTOR
A hivatalos értékesítési adatok megjelenéséig úgyse tudjuk meg, hogy kinek van igaza...
-
Xirtam
veterán
Pofás ez a telefon. Nekem tetszik.
-
Nordic
Közösségépítő
Miért is mondanának mást?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Bluetooth hangszórók
- BestBuy topik
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Sorozatok
- Steam Deck
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Wise (ex-TransferWise)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajnos ez már túl kicsi nekem.