- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Wow!
Ez elsőre tényleg nagyon jól néz ki, ráadásul nekem mániám a water effect (Lit-tech?) csak nekem ott szokott elhasalni a dolog, mikor nem döntött szögben felülről, hanem "szemmagasságban" vagy vízre pont merőlegesen néz a kamera, mert olyankor bizony látszik, hogy egy hullámzó "anyag" az egész, ami teljesen átlátszó és egyáltalán nem víz-szerű. Lásd Cryostasis. Szép, de a vízhez köze semmi nincs. Eddigi legjobb vizem a FarCry 2-ben volt. És igen, a Crysis a másik, szerintem nem mesefilmszerű, de nyilván nem ez a vége a vízeffektusoknak. Sajnos ott is "túl tiszta" a víz.
És hogy ON is legyek:
Az utolsó két képnél csak én nem látok _semmi_ különbséget? Egymás mellett van két tab-on, váltogatok köztük és zero különbséget látok. Mire jó a compute shader? A HDAO szépen látszik, de itt - kövezzetek meg - de nincs különbség. -
Sennalacy
aktív tag
A videó április 1.-i dátummal van ellátva. Lehet hogy csak kamu. Elég gyér a minőség is, ahhoz képest, hogy az nvidia logó előtte éles.. Sztem nem valós. Fura, hogy itt a hardware a kapuban és még sehol semmi épkézláb nagyfelbontású videó arról, hogy miben is jobb és szebb a dx11 mint a dx10, vagy dx10.1 ... Pedig már nemsokára megjelenik a Dirt 2 ami állítólag támogatja is a dx11-et. Vagy lehet hogy ott is csak marketing szinten, mint anno a Crysis esetében amikor XP alatt is lehetett kis buherálással Very High-ra állítani a grafikát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest