Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhez képest ez az új Galaxy igazán ár/érték bajnok
-
jUUh
addikt
Meeeennnyiiiiii?
-
joey04
titán
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #25 üzenetére
Nem, hanem egy szűk réteg számára.
-
7Heads Drago
veterán
Ezt most viccnek szánják?
-
törölt tag
válasz
#63534592 #16 üzenetére
Erről az jutott eszembe amikor pár éve volt a médiában arról szó, hogy a fővárosi elit helyen egy ital volt ennyi hivatalosan, és a aki vette pont a nőnek akart imponálni, na meg ugye nem volt neki igazán kiadás, annyi pénze volt. Ha így közelíted meg annyira nem is durva...
-
Cyberpunk
félisten
Hmm ha jó áron lenne, de ennyiért?
Akkor inkább S8 minden egyéb extrával, és még marad is.
-
válasz
#63534592 #16 üzenetére
Valószínűleg én vagyok szűklátókörű hogy nem látom értelmét ennek a telefonnak,mert nem hiába dobják piacra,valószínűleg van rá kereslet.
De mégis ki a célközönség?Kína ahol a péklapátok a népszerűek?Az árát tekintve a milliomosok?Ők meg inkább S8-at,P10-et,G6-ot,de leginkább iPhone-t vesznek! -
Soybex
őstag
Szép kis telefon na de hogy 500k felett? Huh merész
-
törölt tag
félmilliós telefon????Aki megveszi az tényleg igazi balek.Ennyi pénzt elkölteni egy telefonra?
-
törölt tag
Nekem erről az árról a Porsche féle telefon jut eszembe, mely a logón kívül ugyanaz mint a P10 csak jóval drágább
-
joelke HU
senior tag
Ez igen. Ez után már nem merem többet azt mondani, hogy az s8-asok túl drágák vagy akár a szifon. Értem én hogy unicum, na de naaa!
-
Halkow.
senior tag
Normális árakat pls. egyébként is overkill egy s835 fhd kijelzőhöz, vagy dualba fogja hajtani a ketőtt
W380 szép volt jó volt anno.
-
Rodi 4.80
senior tag
válasz
Fitzgerald #6 üzenetére
A Sharp GX29 McLaren Mercedes nekem a mai napig itt figyel a polcon, karcmentes, dobozos, el nem adnám
A Startac is nagyon komoly volt, az amerikai filmekben minden "menő"-nek csak az volt még akkor is, amikor már a Nokia és az Ericsson sokkal "komolyabb" telókat dobott ki. -
Rodi 4.80
senior tag
Vinni fogják mint a cukrot
Szerintem csak szigszalaggal összeragasztottak két sima telót, ezért ilyen kedvező az ára
-
oriic
HÁZIGAZDA
. "A SamMobile 2000 dolláros alapárra tippel (520 ezer forint)"
o.O
-
törölt tag
A hír alapján ez elég perverz egy telefon... lehet, éppen ezért tetszik?
-
Fitzgerald
veterán
Ezek a kagyló telefonok annyira stílusosak, nekem is volt néhány (Sharp GX29, LG L600V) annak idején.
A legszebb kagyló mondjuk egyértelműen a Motorola V3/V8/V9 volt az összes közül.
Egy Android alapú kagylót a Motorolák designjával lehet meg is vennék. -
Ez egy kifejezetten prémium cucc.
Bár megjegyzem, a ma is működöképes űberkirály Motorola StarTAC csikicsuki mobil ezerszer faszább - és "franszia" forrásból bizony kapható új állapotban is. -
4,2"-re FHD?Minek?524 ppi...
Ráadásul 2db...
Jó hogy nem QHD,mert a VR-hoz kell...
HD is elég lenne,főleg hogy az akku nem túl acélos
Bár ha az árát vesszük figyelembe,akár 4K-s panel is beleférhetne! -
Acélfarkas
senior tag
Az a 2300 mAh órás akksi nem lesz karcsú kicsit a hardverhez?
És ja, Android 6-os mikor itt kopogtat a 8-as már. Minimum 7-essel kéne már kiadni.
-
aprokaroka87
nagyúr
Ötcázhúszezer...tud valamit a Sámsung
-
zzola
titán
Érdekes! "6.0-s Androidra" ez meg egy vicc? Nem igaz, hogy nem tudják rádobni az aktuális verziót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az SM-W2018 Snapdragon 835-tel, 6 GB RAM-mal, két FHD kijelzővel és 12 megapixeles topkamerával érkezhet.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest