- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
"Szerintem arra mindig is kicsi volt az esély, hogy a Huawei felhasználók az Apple oldalán kössenek ki. Samsung vagy Xiaomi szerintem inkább ez volt a kérdés."
Hát nem éppen.
Én pl. pont váltás előtt állok már egy ideje. Jó pár generációval le vagyok maradva amúgy.
Néztem a mostani csúcsmobilokat.
Xiaomi sose volt nyerő eddig de legalább próbálkoznak. A samu meg amit művel... na hát az kész vicc. Egyre inkább apple felé hajlok pedig anno megfogadtam hogy soha de soha. De ahogy halad a mobil piac, az árazás, és a minőség hanyatlása.. hát.. lehet még 1-2 évig kivárok hátha észhez térnek a gyártók.. bár addigra már teló se lesz a csomagolásban.
Amin még gondolkozok most ha lesz gms a honor v40 -en akkor lehet azt mondom, fu*k it és az lesz ha majd esik az ára félév múlva mondjuk... de még meg se jelent, lehet az is kuka -
k-adi
nagyúr
látom a szokásos userek már megint "szakértők"
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest