Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Google Pixel topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ukornel
aktív tag
válasz
#65675776 #42 üzenetére
A 98,09% az tényleg baromság, nyilván nem "over" értendő, hanem "versus"; akárcsak a többi százalékosan megadott adatnál. Maga a részletezés is hagy kívánnivalót maga után, mert pl ennél a képnél sem tudni, milyen beállításokkal készültek a tesztek, és hogy minimum, vagy átlag fps-ról van-e szó - mindenesetre 4 játéknál is kisebb-nagyobb növekedést mutat a diagram a 2133-ról 2400 MHz-re térésnél. Nem olyan nagyot persze, mint az 1600->2133 (ezért is írtam, hogy 2133 MHZ-nél kezdi jól érezni magát a Kaveri), de szignifikáns.
"Amit írtál a Knights Landinggel, az érdekes kérdés. Az valóban tudna mit kezdeni a nagyobb sávszélle"
Olyasmit olvastam, hogy 6 csatornás DDR4 memória vezérlővel jön majd. Nem lesz piskóta hozzá majd az alaplap ára - és még így is jóval kisebb lesz az számítási kapacitásra normált sávszélesség, mint a mostani Xeon Phi-ken.
"ahogy egy hasonló AMD APU is. Viszont utóbbi esetén csak akkor éreznéd ezt az előnyt ha G34-be lene tokozva, ott meglenne a négy csatorna. Itt ugyanis már az is számítana, hogy órajelciklusonként hány memóriaparancs adható ki. A mostani asztali AMD IMC-k esetén ez maximum kettő, G34-ben lehetne négy is. Asztali szinten a különbség pár százalék, egy ilyen APU sokkal inkább profitálna belőle."
Na ezt viszont nem értem. Mi ez és hol lehet bővebben olvasni erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest