- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Adnak, de kényszerből meghúzzák a határt a globálisan lassan növekvő sávszélesség miatt. Egyébként meg partneri szerződéssel rendelkezőknél a videókat magasabb minőségben szokták tömöríteni (pl videoklipeknél megfigyelhető szépen).
Itt nem a bitrátáról volt szó, hanem arról beszélek hogy milyen beállításokkal tömörítenek. Mert értem én hogy sokat számít a sebesség, de gyakorlatilag semmi kompromisszum nincs, minél gyorsabb legyen a tömörítés azt szevasztok.
Amúgy meg ~3500 kbps 1080p-nél már nem is adna annyira borzalmas minőséget normális (lassú) beállításokkal. 720p-nek meg már bőven elég (persze ez forrásfüggő). Természetesen a google számítási teljesítménye is korlátozott (pontosabban: a youtube így is veszteséges), sokkal többet én sem várnék el tőlük. Az igazi megoldás az lenne, ha előírnának kritériumokat a videókkal kapcsolatban (mekkora legyen kb az átlagos bitráta, hány fps-es legyen, mennyi ref frame, b frame lehet max, milyen hosszú lehet, stb.), és a megfelelő videókat nem konvertálnák át, te pedig magadnak olyan fasza beállításokkal csinálod a feltöltendő anyagot (a megadott keretek között), amilyenekkel csak akarod. Így az igényesek is elégedettek lennének, meg a kevésbé azok is.
-
WonderCSabo
félisten
Most mit mondjak erre? Sajnálom, azt aki nem tudja HDben nézni. De könyörgöm, attól még nem kell letölteni az 0 day CAM releaseket.
Én se tudom megnézni a mozifilmeket HD-ban a megjelenés napján. ha nagyon érdekel elmegyek moziba (évente kb. 5x), ha nem akkor várok 3-4 hónapot mire megjelenik Blu-Rayen.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged