- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- Visszatér a Pebble
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz nutfile #1898 üzenetére
A root az nyom nelkul eltuntetheto?
Garancia miatt (is) kerdezem.MAS:
A home kepernyo kepenek mozgatasat le lehet allitani?
Scrollozasnal jobbra balra mozgatasnal az is mozog...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tailorzsolt #1884 üzenetére
Ok.
Akkor marad mozgatas, es az igen halovany fenyereju led figyelese...A SOT 8 ora korulre kijon nalad?
Kb. 1,5 ora van most nekem es mar majd 35% fogyott, ami ugye 4,5 korulre jon ki.Kamera:
Nektek nem tulszaturalt kepeket keszit a gyari kamera alkalmazas?
Gcam-bol melyik verzio ajanlott?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az always on display-t hogy tudom allandora allitani?
Csak azt tudtam beallitani, hogy ha megmozditom a telefont, akkor felvillan." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tailorzsolt #1879 üzenetére
Az rendben, de a gyari ennyire egyszeru dolgot nem tud?
A hang mono?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
A beszedhangszorot hogy lehet mukodesre birni kihangositasnal, youtube videoknal?
Igy monon eleg gaz...[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Tailorzsolt #1873 üzenetére
Ami nagyon idegesit, es kerdeztem is, felteszem ismet, hatha:
Az appdriver nem modositható?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Hivasrogzito nincs beepitve, vagy en nem talalom?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Macika66 #1864 üzenetére
Ok. Kb. en is igy gondoltam.
Mas:
A gyari launcherrel valahogy be lehet allitani, hogy ne legyen kulon alkalmazaskezelo, hanem a home-on legyen az osszes ikon?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv.
Van valamennyi vizallosaga a telefonnak, vagy annyi, mint a tobbi minosites nelkulinek." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest