- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Üdvözlünk minden (leendő) Oneplus 6 tulajt a fórumon!
Kérdések előtt megkérünk mindenkit, hogy az összefoglalót olvassa el!
Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NvidiaRTX
őstag
válasz hedgehog #3895 üzenetére
Mert nem a telefonon élek azért.
Inkább azt mondja meg valaki hogyan lehet kikapcsolni a gyári óra (ébresztő) alkalmazásban, hogy NE csipogjon ébresztés előtt 1 órával..
Az Android 8-on nem volt ilyen “fícsör” és eddig egyik telón sem láttam ilyen idióta baromságot, hogy csak úgy random csipog a telefon az ébresztés előtt.
Mi ebben a logika? Ki a faxom akarja hogy a fülébe csipogjon a telefon ébresztési idő előtt?
Egyre szánalmasabb lesz ez a teló komolyan... ba....on meg az összes szánalmas fejlesztő a sz@rjával.Lehet megbánom, hogy LG V30-ról átváltottam erre a “béta teszt” telefonra ami semmi másra nem jó csak ROM mókolásra.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
hedgehog
senior tag
válasz promagus00 #3896 üzenetére
VPN Kanadába... érdekes módon a Tunnelbearral nekem sem ment, de egy fizetős cucc trialjával (asszem az Avast volt) igen.
Nem emiatt csináltam főleg, hanem a Revolut+GooglePay miatt, de ha már ott voltam, ezt is megoldottam. (nem elég letölteni, játszani is kell vele... de ha az megvan, vpn nélkül is működik)[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
palesz53
senior tag
Újra be kellett állítanom a pin-t, most oké. (Miért felejti el a pines beállítást, miközben aktívnak jelzi?)
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
Twrp nem tűnik el jelenleg.
Blu spark jobb vagy a radioactive? (Előbbit hosszú ideig használtam már.)
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
Ma valami bejelentés lesz OP-nál. Tekintve hogy elment a 6 os, örülnék egy korábbi startnak a 6T-vel.
-
tibcsi0407
félisten
válasz nutfile #3887 üzenetére
Szerintem nagyon hasznos, főleg, hogy éjszaka nem égeti ki a retinádat.
(#3888) nutfile
Futottam már bele olyanba, hogy eltűnt a TWRP kernel csere után. Talán pont a Flash volt. Ha az nem normális, akkor mi?
Remélem nem fogod azt mondani, hogy Franco.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
nutfile
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3878 üzenetére
normális kernel esetén nem kell újratenni a twrp-t.
-
nutfile
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3886 üzenetére
ezt a twrp skin mániát sosem értettem, azért a twrp-t nem bámulja sokat az ember. szerintem.
-
Divinity
őstag
Na meglett a böjtje annak, hogy "csupaszon" használom a drágát.
Az érdekes, hogy csak most tűnt fel pedig minden bizonnyal szombateste történt.
Sikerült a zsebem mellé rakni szegényt és élével a betonra esett. Akkor ránéztem nem tűnt fel semmi. Sőt tegnap se igazán tűnt fel a dolog, most látom, hogy az alsó sarkán egy kicsit megtört az üveg hátlap
Szinte észrevehetetlen ami azért egész jó teljesítmény tok nélkül de na, mégis ott van. Még jó, hogy múlthéten pont berendeltem pár dbrand skint.
Igaz nem készülök eladni de így súlyosan lenyomtam ez eladási árát.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
válasz tibcsi0407 #3872 üzenetére
A múltkoriban kaptam a mailt, hogy készlet kisöprés van az EU-s raktárakból mert bezárnak. Sőt ahogy most rendeltem akkor is csak a kínait tudtam kiválasztani. Érdekes akkor ha mégis van még
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
palesz53
senior tag
Keresztkérdés - miután a twrp-t img-ből flasheltem (nekem csak blu_spark verziójával sikerült, a hivatalos verziók qualcomm crash dump mode-ot eredményeztek), hol vannak a feltöltött fájljaim? Gondolok itt a magisk-ra első körben, meg a zip-es twrp-re.
Eddig (a volt telóimon) az sdcard alatt voltak, de ott most csupán vagy 8-10 fájl van, krikszkraksz karakternevekkel, semmi más. Máshol sincsenek, egyik mappában sem. Csatolások alatt hiába játszom, nem jelennek meg.Megoldás - ki kell kapcsolni mindenféle képernyő lezárást (pin, arc, ujjlenyomat stb.)
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz palesz53 #3877 üzenetére
Gyári ROM-ra nem kell Gapps.
TWRP- Kernel - TWRP.
Azért kell újraflashelni a TWRP-t, mert az A/B partíciós dolgok picit összezavarják a rendszert.
Nem kell újraraknod semmit. De ha custom kernelt egy másik fajta custom kernelre váltasz, akkor ugye előtte a gyárit vissza kell flashelni.
De ezzel nincs adatvesztés, hiszen csak a boot.img-t cserélgeted.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
palesz53
senior tag
válasz tibcsi0407 #3876 üzenetére
No, az teljesen jól hangzik.
Ha jól olvasom, akkor itt romoláskor mindig újra kell telepíteni a twrp-t.
A kernel flashelés marad a szokott helyén, a gapps után?
Önmagában tudok kernelt cserélni, vagy újra kell raknom mindent?vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
tibcsi0407
félisten
válasz palesz53 #3875 üzenetére
Gyári ROM 1-2 havonta frissül. Mivel nem pályakezdő vagy, ezért az Open Beta ágat javasolnám Neked, az havonta kb 2 alkalommal kap újításokat. Nevével ellentétben nagyon stabil. Daily driver.
Oda vannak nagyon jó kernelek (Flash, Radioactive).utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
palesz53
senior tag
Üdv Mindenkinek,
Kb 2 órája egy 8/128-assal beljebb vagyok.
Kérdésem (3 nexus teló után, mindegyik rootolt, custom romos volt, már 2.2-n is mókoltam, igaz ez normál mederbe került, nem romolok pl naponta), hogy custom rom ad érezhető pluszt az oos-hez képest?
Vagy a gyári rom frissül időnként?
(Kernelt biztosan cserélem.)vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
palesz53
senior tag
Urak,
Melyik topik pörög jobban - ez vagy a szenzorszigetes nevű?[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz Divinity #3871 üzenetére
Már hogyne lenne a Gearbest-nek EU raktára. Fast-01 stb.
Kínából is van EU express szállítás, ahol nem vámolnak.
Ettől függetlenül a visszajuttatással kapcsolatban igazad van. Viszont ha jóval olcsóbb, akkor meg is érheti onnan szvsz.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Divinity
őstag
válasz WolfLenny #3869 üzenetére
Minden bizonnyal sokban. Főleg, hogy már nincs is EU raktára a GearBest-nek szóval lehet még meg is vámolják. Ha nem akkor is Kínába kell visszajuttatni ha gáz van aztán lehet megint szenvedni a vámmal. Legalábbis én így velem de nem tudom mi a pontos Policy a GearBest-nél.
Habár kb 2 hete rendeltem tőlük először, egy porszívót, és azóta se sikerült még feladni se.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
WolfLenny
aktív tag
válasz Darth_Revan #3826 üzenetére
Na ez engem is érdekelne....
Nekem simán elég lesz a OP6, nem vágyom a 6T-re...
Én legalább 2-3 évre venném a telót.
Sajna a Huawei P9 3GB ram-ja már nem elég. 2 éve mikor vettem még tökéletesen smooth volt, most már azaz érzésem,hogy kevés a 3 GB.... -
-
ßrainiac
addikt
Ne etessuk.. xD
-
zsoltiz
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3854 üzenetére
Majd eszembe jut. De egyelőre úgy látom pont itt megy kavarás az ébresztő óra hulyeségei körül
-
ßrainiac
addikt
LOL > [link]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Macika66 #3850 üzenetére
Tényleg nem, csak van tapasztalatom és nem vagyok elvakult. Egyik eszköz sem tökéletes. Itt is megkaptam a magamét párszor, mert le mertem írni a hibákat. Az op3 kamera hibáját a 7-es android óta nem javították ki. A hardveres némító gomb funkcionoalitásával összevissza kavartak. OP6 nál most megint egy új fajta megközelítés van, és ha jól tudom végre újra van DND mód (link). Anno lenyomták a torkunkon hogy erre nincs szükség. Következetesek, na.
Aki azt hiszi, hogy itt minden fenékig tejfel, az téved. Minden egyes frissítéssel/javítással jön pár másik újabb hiba: ha szerencséd van nem futsz bele, vagy nem érint (téged soha nem érint semmi ). Ha nincs szerencséd, akkor bosszankodsz. Meg várod a következő frissítést, hogy hátha mákod lesz és javítják azt ami téged zavar.
Lehet, hogy a xiaominál is így van, ezzel egyelőre kevesebb a tapasztalatom, de ha így lesz, akkor majd ettől is megválok. Mint mondtam ez nálam nem hit meg márkahűség kérdése. A mi8 topikba is leírtam mi nem tetszik: pl a kavarás a régiókkal (magyar régióval pl nincs face unlock funkció).
-
storm4
aktív tag
válasz Söri0127 #3846 üzenetére
Üdv!
Nálam így van beállítva (mert nekem is csipogott előtte) :Nem csipog előtte és rendesen el lehet húzni a lezárt képernyőn, hogy "Szundi" vagy "Leállítás"
Remélem tudtam segíteni[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
Söri0127
tag
válasz ßrainiac #3830 üzenetére
Először is, a beállított ébresztés előtt egyet csipog, hogy két óra múlva ébresztés, mert ez nagyon kell, ha ezt kikapcsolom, akkor némán ébreszt! Ha mégis ébreszt, azt sötét képernyővel teszi, fel kell oldani a zárolt képernyőt, lehúzni az értesítő sávot és ott lehet nyomni a szundira vagy hogy fejezze be az ébresztést. Ezt a Pite óta csinálja, Oreoval nem volt gond
Oneplus Nord3 5G <-- Oneplus 6 <-- ASUS Zenfone 2
-
tibcsi0407
félisten
Erről beszélek. Egy hibát kijavítanak, de csinálnak a helyére másikat. Folyamatosan ez megy. Közben szarják ki a telefonokat, egy évben legalább 10-15 telefont ad ki a Xiaomi, aztán meg csodálkoznak, hogy nem megy az összesnek a támogatása megfelelően..
(#3844) zsoltiz
A BL nyitás nagyon sok dologra jó.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3842 üzenetére
Nem akarok én ebből hitvitát, de hidd el a oneplus sem fenékig tejfel. A fórum ott is egy vicc, tele van okos megmondó emberekkel. Leírsz egy hibát akkor te vagy a hülye. Meg ott is ott van a sok indiai hülye, akik telefossák a fórumokat. Na mindegy. Egyelőre a mi8-ban (és a miuiban) nem látok különösebb problémát. Ha lesz, akkor majd eladom, aztán átgondolom mit vegyek. (bl nyitás várakozáson én is meglepődtem mikor hallottam, de nem érint, nem akarom nyitni. Onepluson is arra volt jó hogy kinyitottam, hogy nem mennek az inkrementális frissítések, mindig a teljes rendszert kell letolteni..
-
pcnet
addikt
válasz tibcsi0407 #3842 üzenetére
Már 720 óra? Az szép! Mikor nekem volt Redmi 4X-em 2 nap volt. Kb 2 órával a kérelem után megkaptam az engedélyt a nyitásra. Utána keményítettek be valami ~300 órára. Mi A1 topicban is írták, hogy a béta tesztelők is kb azért jelentkeztek, hogy mutogathassák másoknak, hogy nekik már az új rendszer van a telefonjukon. Bug reportokat meg bactak küldeni. Így nagyon lehetett rájuk támaszkodni. Nem csak MIUI vonalon xar a közösség/dev, android oneon is kb ugyan az megy. A frissítésekkel kb ott is ugyan az a szitu. Egyik updateel folyamatodan világít az értesítési led, azt kijavítják, cserébe lassabb lesz az ujjlenyomat olvasó. Vagy épp agresszívebben szorja ki az appokat a memóriából. Ebkutya!
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsoltiz #3841 üzenetére
Nekem is volt pár Xiaomi-m. Asszonynak is az van. Sőt, eredetileg Mix 2S-t vettem, de menetközben berendeltem a Oneplus-t is. Nem bántam meg, mert számomra sokkal több élményt ad ez a telefon.
A MIUI-tól ráz a hideg. Bugos, túlzsúfolt rendszer. A külföldi közösség pedig viccnek is rossz körülötte. Tele van kretén indiaiakkal, akik 5-ig sem tudnak elszámolni.
Oneplus-nál is nagyon sok indiai van a külföldi fórumokon, de szerencsére a normálisabb fajtából való arcok.
Az új 720 órás BL nyitási várakozási idő pedig viccnek is rossz..[ Szerkesztve ]
-
zsoltiz
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3839 üzenetére
Tudom mit kapok, volt 2 omeplusom. Most - az op6 ára és a 6T várható további áremelkedése miatt - vettem egy mi8-at. Nincs tele reklámmal, pár gyári appban vannak, de mind kikapcsolható, így pont annyi reklámot látok mint onepluson: semennyit. Más baja nincs a miui-nak. (zarójelben, egyébként az OOS sem tökéletes, közel sem, mindig elbasznak valamit, aztán vagy javítják vagy nem). Minden másban hozza a szintet a mi8, tökéletes premium szint, erős hardver. A garanciától tartok kicsit, de eddig még egy telómnál sem volt rá szükség, ezen az árszinten ezt a kockázatot vállalom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz zsoltiz #3833 üzenetére
Mind meg van. Mellé kapsz egy reklámokkal teleb*szott bugos MIUI-t. Ja és egy évvel kevesebb megkérdőjelezhető minőségű garanciát két éves háztól házig garival szemben..
Ezt a kommentet ajánlom figyelmedbe: [link](#3837) CHIPman
Általában azzal hozzák párhuzamba, hogy a Oneplus is hasonló árazású és hasonló felszereltségű telefonnal indult anno.
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Kit kell amugy lesz*pni hogy talaljon mar gps jelet a Waze?
Volt az a baromság nehany hete h nem talalt jelet. Na en azota a maps-et hasznalom, de ma mondom, ranezek, mi van ezzel - hat ugyanazt tolja..
-
Waikiki
tag
-
zsoltiz
aktív tag
válasz tibcsi0407 #3822 üzenetére
"Nem csak azért drága. OIS, Amoled, Nfc, prémium készülékház.
Ezek mind nincsenek a Poco-ban. Ahogy a híres OnePlus Oke-bam sem volt."Ez mind megvan a mi8-ban, mégsem olyan drága mint az op6.
-
Söri0127
tag
Halihó!
Valaki tud valami jó alternatív ébresztőt a szétcseszett gyári helyett, ami képes átpréselni magát a zárolt képernyőn és nem 21 lépesben lehet kinyomni? (vagy olyan beállításokat eszközölni a gyáriban, ami mellett normálisan működik, csak én nem jöttem rá)
Oneplus Nord3 5G <-- Oneplus 6 <-- ASUS Zenfone 2
-
oba
addikt
Vánplássz SzixTí, kámingszún!
https://www.youtube.com/watch?v=8o33yfiX1xc[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
nutfile
aktív tag
válasz YAS-dude #3816 üzenetére
nfc hiánya benne ultragáz. dealbreaker.most látom, hogy már leírták.
inkább kérdezek.ki használ alternatív kernelt eredeti oos rommal?
Franco-t használtam, de 9-re még (pár napja mikor néztem) nincs.
most blu_sparkon vagyok.
oneplus 3-on imádtam a boeffla kernelt, de ő leállt a fejlesztéssel.
elementalX-et is próbáltam 3-on, de a 6-oson még nem.vannak tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
marcarc
senior tag
Elég kapós a készülék, 1 napot (se) volt fent aprón. Vártjuk a 6T-t sok szeretettel.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz YAS-dude #3821 üzenetére
Nem csak azért drága. OIS, Amoled, Nfc, prémium készülékház.
Ezek mind nincsenek a Poco-ban. Ahogy a híres OnePlus Oke-bam sem volt.
Minden évben jön valami olyan újítás, amitől kicsit drágább leez, mint a korábbi. De többet is nyújt.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
YAS-dude
őstag
válasz tibcsi0407 #3817 üzenetére
Pont rácáfol arra, hogy a processzor meg a ram miatt drága egy telefon.
-
NvidiaRTX
őstag
-
rankesz
veterán
Szerintem ne menjen el a topik konkurencia fikázásba mert az senkinek nem lesz jó...
[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
válasz tibcsi0407 #3817 üzenetére
Nemar, tenyleg?
Most voltam a xiaomi shopban megnezni a miband3-at, akkor mar megnyomkodtam a pocakphone-t is. Hat... mar kepekrol latszott hogy a oneplus felet sem adnam erte, de kezbe veve a negyedet sem eri (nekem, persze).
-
tibcsi0407
félisten
A sorrend természetesen nem fix, jobb lett volna, ha sima felsorolásként írom le.
Én jelenleg így látom a helyzetet.
De egy biztos: Ma a legtöbb tudást, minőséget és teljesítményt egységnyi pénzért a Oneplus adja.
Ezzel nyilván vitatkozna néhány Xiaomi-fan, de csak azért, mert még nem próbáltak Oneplus-t. Én viszont rengeteg Xiaomi-t használtam, van most is a családban. Egyértelműen a Oneplus-t tartom jobbnak.
A Meizu feltámadása számomra érdekes, valamint a Nubia Z18 is tetszik, de ezeknél hiányolom a custom ROM developement-et.[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz tibcsi0407 #3813 üzenetére
Én a sorrendet átvariálnám egy picit. A konkurencia, leginkább a tróger Apple áremelése nagyon nagy hatással van a többiek árpolitikájára is. Mit lát a többi gyártó? Az almások bármeddig emelhetik az árat, a nép veszi. Ezt ki kell használni. De nyilván a többi is szerepet játszik benne.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
tibcsi0407
félisten
-
Macika66
őstag
válasz NvidiaRTX #3810 üzenetére
Szerencsére nincs is igazad.
A legdrágább OP6 (8/256)-ért 192.000 Ft-ot adtam ki.
A legolcsóbb ájfón most 399.990 Ft.Átgondoltad, mit írsz le?
IGEN, a csúcsprocesszorok, a nagy RAM-mennyiség, a kiváló kijelzők mind-mind sok pénzbe kerülnek.
Az nem megy (amit egyes fillérszeműek elképzelnek), hogy harmad-negyedáron UGYANAZT (vagy jobbat) hozni a piacra.
Egyre inkább drágulnak a telefonok globálisan, néha egy-egy gyártó bepróbálkozik egy alig hasznot hozó modellel, hogy elhódítson párszázezer vásárlót. Időszakosan.
Ettől függetlenül a technikák egyre drágábbak, a kínaiak már régen nem a Samsung-Apple fejlesztéseit majmolják, hanem saját fejlesztéseik vannak. És ez a legdrágább...
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz NvidiaRTX #3810 üzenetére
Azért a 200 és az 500 között még elég sok van.
Ár érték arányban továbbra is jók a Huawei/Honor eszközök és persze még jobbak a OnePlus eszközök.
Mivel évről évre nő az érték muszáj az árát is emelni vele. A kérdés az, hogy mennyivel. Az OP nem nagy lépésekkel tesz előre mégis évről évre hozza a szükséges tudást egyre kevesebb kompromisszummal.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
NvidiaRTX
őstag
(#3788) Macika66
Mindjárt gondoltam, hogy nálam van a hiba hisz én vettem meg a telefont. XD
Amúgy ahogy elnézem a OnePlus növekedő árait arra sztem ne is számítsatok, hogy a OnePlus 7-et (8/128) 200 alatt megkapjátok.
Ugyan úgy jár ez a cég is mint a Háváj, hogy az elején még jó ár/érték volt, manapság meg már csak röhögni tudok rajta, hogy lassan iPhone árakon adja a telóit.
De ne legyen igazam.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz tibcsi0407 #3802 üzenetére
Egyre jobb, várom már a pixel 3 féle verziót (mikor jelenik meg az a telefon?)
Durva, hogy a portré mód a földbe döngöli a gyári féle portré módot. Normál képeknél is látványos a különbség, de portré módnál nagyon nagyon látszik hogy mennyire egy kalap fos a gyári szoftver.Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
-
forgonati
őstag
válasz tibcsi0407 #3802 üzenetére
Most raktem fel, és az első fotónál kifagyott a p.csába. Selfie-nél meg force close. Pie-n vagyok amúgy. Vagy be kell állítanom valami spéci dolgot a developer options-ban?
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
tibcsi0407
félisten
Új Gcam 5.3 alapokon:
[link]utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Divinity
őstag
válasz nutfile #3799 üzenetére
Szerintem az.
Én olyan 60%-al szoktam hazaesni.
Folyamatos 4G vagy Wifi egész nap. 3 email, 2 office és 2 saját account szinkrobizál állandóan. Messenger, viber is aktív hazsnálatban van. Naponta olyan 1 óra Spotify (persze stream-elve nem letöltve) is benne van.
Amikor van időm akkor az Instagram-ot pörgetem. Ja és állandó kapcsolatban áll az órámmal. Valamint a boltokban is vele fizetek. Nem használok enegia takarékos módokat. A nap végére olyan 1+ óra SoT szokott összejönni. Ez olyan 13 óra uptime és az említett felhasználás mellett. Szóval simán benne van az én használatomban is (ami igaz nem tartalmaz annyi SoT-ot de elég aktív) a ~40 óra.
Ja és dirty falshelve mentem stabileól OB1,2,3,4 és egyszer sem volt rajta FRreturn Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni, reflinkelni tilos.
Aki voucher-t szeretne, jelezze a topikban, hogy privátban kéri!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...