- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
jumbo.jetta #53 üzenetére
"There were 4 million Lumia phones sold in Q2 of 2012 (up from 2.2 million in Q1)." [link]
-
Воланд
titán
válasz
jumbo.jetta #50 üzenetére
az, hogy a nokia a masodik negyedevben megduplazta az eladott lumiak menyiseget vegulis nem szamit novekedesnek....
-
modeart
tag
Hú, de sokan keverik itt a dolgokat...
andrew:
Ha jól megfigyeljük az ábra szándékosan nem arányos, az olvashatóság miatt (1.7%-os WP7 részesedést hogy írnál ki egy oszlopban?)A többiek:
A táblázatban operációs rendszer szerinti felosztás van. Van még árbevétel szerinti rangsor (azt tudomásom szerint az Apple vezeti) illetve gyártási darabszám szerinti rangsor (azt meg a Samsung) nem beszélve a piaci részesedés szerinti rangsorról, ami meg egy kombinált rangsorolás. Piaci részesedés alapján pl. a Nokia még mindig az első 10-ben van tudomásom szerint, míg ezen táblázat alapján a fasorban sem. -
-
Traianus
tag
Még jó, hogy amikor kijött a hír, hogy csak részben kapnak frissítést az eddigi wp7 telók, egy csomóan lehurrogtak amikor azt merészeltem írni, hogy rengeteg embert nem érdekel az, hogy lesz-e wp8 a telójára vagy egyszerűen nem is tud róla hogy van ilyen
Ezek szerint mégsincs olyan milliónyi sok tudatos vásárló ahogy azt elmesélték ott nekem
(persze, ilyen szempontból a us piac megkérdőjelezhetően mérvadó
)
-
h3lios
addikt
A facebook statisztikái szerint...
Itt abba is hagytam az olvasást... -
otoaak
tag
Lehet csak nekem voltak illúzióim erről és már évek óta hasonló az arány de azt hittem az Alma simán vezet USA-ba. Az, hogy 50% felett van az android és 17% a különbség azért szerintem korábban nemigen fordult elő. (Jószerével ha a samsungot sikerülne kitiltani usából még akkor is kb. ugyan annyi android fogyna mint alma.
)
-
-
Misser
tag
hol van még a wp8... akinek most kell telefon az most fog venni. ennyi erővel folyton lehetne halogatni a vásárlásokat.
-
vicze
félisten
A hírek arról szóltak, hogy 1-2 hétig az előrendelési és eladási listák elején voltak Amazonon, ahol relatíve nagyon kevés mobilt értékesítenek tehát a független eladások jók, de az US-ben miniatűr piac, mivel nagy többség szolgáltatótól vásárol.
Szóval az a marketing bulshit volt ez meg a valóság... Tök mindegy, hogy mennyire pontos, mivel máshogy nem tudod mérni, így mindenki ezeket fogja figyelembe venni. (Ahogyan pl. TS-s nézettségeknél is.) Amúgy a többi piackutató is ezt hozza ki kb. -
Brutális eb
addikt
válasz
manchester85 #1 üzenetére
Hihi.+1
-
Dr.Anonymus
addikt
-
SkyLaci
őstag
az emberek 90% nem is tudja hogy jön a win8, hát még azt hogy wp8
-
catroot
veterán
válasz
AlexTheCube #15 üzenetére
Erről beszélek.
Az "átlagfelhasználó"-t nem úgy kell elképzelni, mint akik ide a mobilarénába és egyéb fórumokba írogatnak, cikkeket olvasnak, tájékozódnak.
Nagyon felszínes rálátásuk van a dolgokra.
-
-
AlexTheCube
csendes tag
Emlékszem h a Microsoft konferencia után hányan írták fórumba, a wp7 ott azonnal el is temetheti magát, én pedig azt gondoltam h túl sokat várnak az átlagos vásárlótól. Ne felejtsük el h az átlagember nem is hallott még a wp8-ról, azt pedig végképp nem tudja h nem fog tudni ráfrissíteni korábbi mobilt. Emellett aki olcsón akar wp-s telefont az nem nagyon vár, mert akárhogy nézzük wp8-as telók között nem lesz a 610-es vagy M árához hasonló, hiszen alapból 2 magos gépek fognak jönni ami emeli az árat.
-
-
vicze
félisten
Erről mikor lesz hír?
-
fffeco
tag
nem tudom kinek tünt fel de a mobile és a touch fb mindig hibát ír ki így rá vagyok kényszerülve az fb app használatára edig írtó idegesítő a lassúsága
-
<Adamsky>
nagyúr
-
rybank
senior tag
Mennyi zsír újan/ használtan a legolcsóbb modell?
-
válasz
inkább úgy mondanám, hogy nincs honnan csökkenni - sose szárnyaltak
rybank: 35-40től már kapsz használt omnia7-et
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Heheh
-
RaveForce
veterán
a 0 nemtud mínuszba menni
de kocoog vok
-
catroot
veterán
válasz
Meg a legtöbb felhasználó azt se tudja, hogy mi fán terem a 8-as frissítés (mint a legtöbb platform esetében).
-
manchester85
veterán
Nincs már hova csökkenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest