- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Auratech #132 üzenetére
Ezek szerint neki egy notebook nem csak tech.spec-ből áll.
Az XPS-t ehhez Xiaomi notebookhoz kicsit kisarkítva hasonlítani olyan, mintha egy 20k-s Praktikeres Bosch fúrót egy 200 ezres kers-es Makitához, végülis mindkettő árammal megy.
Nézd meg, miket linkeltem és milyen árban. -
_cHAos_
aktív tag
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Auratech #123 üzenetére
"A 13-mas paramétereit kábé 200e-rel drágább dell masina hozta"
Vostro 4 év garanciával, érintőkijelzővel. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
nemlehet #103 üzenetére
"Most kevered a szezont a fazonnal. MB Air-ről sem fognak ilyesmit elindítani."
Lattam mar parszor, hogy managelnek rendszereket. Macbookrol (pl. Nasa-nak is dolgozó Kürt debreceni leanyvallalata, biztos bennük van a hiba, nem kell mindenhova a Precision)
Valahogy nem tudom elfogadni, hogy a Xiaomi stabil lenne és megbízható, annyi gyártó van, aki mögött van múlt és bizonyítottak, hogy nem éri kockázatot ezen a szinten, persze elismerem, hogy van az a réteg ahol akár ár/érték arányával jó is lehet, de azért ne mondjuk már azt, hogy pl. jobb, mint az Apple. -
_cHAos_
aktív tag
válasz
hwtvennek #98 üzenetére
Nem látok bele a gigantikus Google-be
, hogyan üzemelteti az infrát, (nagyrészt csak kkv-kba, állami szektor és pár kisebb multi) de ott biztos van a raktárban jelentős cold spare készlet és nyilván saját állománnyal oldja meg humán erőfforrást.
#100) Ku'leth: ahol ez követelmény, pl Pszaf írja elő. ott nincs mese meg kell valósítani.
-
_cHAos_
aktív tag
Nekem 2 db i5S-t cseréltek, mert szerintem zörgött a kameralencse, egy űrlap kitöltése után futár hozta az újat és vitte a régit, amit még csak be sem kellett csomagolnom, nem vizsgáltak semmit, de ez csak egy példa volt az Apple garira.
Egyébként komoly munkára sehol nem vesznek NBD garival nem rendelkező hardvert.
Erről a csodáról én biztos nem managelnék semmilyen komoly dolgot (pl egy szerverpark katasztrófaszimulációt el mernél indítani róla?), minden másra ott a Mastercard, Macbook, Latitude, hosszú lenne a lista. Persze ettől még Excel táblára jó lehet, de akkor már alig többért lehet Zenbook-ot is venni.
-
_cHAos_
aktív tag
NBD gari mikor lesz rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest