- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Alabástrom #333 üzenetére
Minőségre nincs panasz, összeszerelés, anyaghasználat, forma príma, billentyűzet csendes és kényelmes, touchpad is rendben van. Talán ez utóbbi kevésbé "csúszós" mint amihez szoktam korábban, de hamar átálltam rá.
A fényes kijelzőtől féltem a rendelésekor, de csak annyira zavar mint a telefon képernyőjénél: hamar rááll az ember szeme, és nem zavarja (meg egy idő után reflexből olyan szögben rakja le/fogja/nézi az ember, hogy a fényforrások ne zavarják ha vannak). A képe gyönyörű és megfelelő fényerővel rendelkezik.
Drivereket nem raktam fel külön, csak a touchpad-ét, minden rendben működik Windows 10 alatt.
Összességében én eddig nagyon elégedett vagyok vele$459.99 + szállítást bőven megért.
Egy negatívum volt az elején: gyári töltője kínai csatlakozós. Ugyan adnak hozzá fordítót (gearbest), de nem elég ragaszkodó fajta, fali aljzatban nem fog benne maradni. Vagy használsz más szabványnak megfelelő töltőt, vagy másik EU fordítót használsz, vagy 3D nyomtatsz egy pántot rá
Nekem szerencsére akadt hozzá megfelelő minőségű fordító, így amit adtak hozzá a dobozában pihen.
-
Szabesz
őstag
válasz
Alabástrom #331 üzenetére
Így van
Nem egy forró fejű fajta, telepítés közben érezni, hogy langyosodik, egyébként semmi. -
Szabesz
őstag
válasz
Alabástrom #329 üzenetére
Teljesen rendben van.
Meglepően fürge a kis Intel m3-7Y30. Előző gépemben i5 2520m volt, és semmi lassulást nem érzek mindennapi használatban, sőt, még talán gyorsabb is nála néha, pedig az i5-tel sem volt már erő hiány, hiába nem mai darab volt. Az m3 a teljesítménye mellé meg alig fogyaszt valamit. -
Ku'leth
tag
válasz
Alabástrom #121 üzenetére
Akkor már ennyiért ASUS RoG
-
doc
nagyúr
válasz
Alabástrom #121 üzenetére
-
doc
nagyúr
válasz
Alabástrom #119 üzenetére
rizikosabbnak mindenkepp rizikosabb, meg ha nagy esellyel jo is lesz
de ugyanannyi penzert mint a mar bizonyitottan kituno MacBook azert eleg necces kiserletezgetni. jo esetben ugyanannyi penzert ugyanazt kapod, ha nem jott be akkor meg kevesebbet
vartam a Xiaomi notikat nagyon, ugy 200-ert meg erdekelne is, de igy ez egy draga lutrimindenesetre nagyon varom a teszteket, en szurkolok nekik
-
doc
nagyúr
válasz
Alabástrom #117 üzenetére
alapvetoen tobb fontos lepcsofok van a gyartas soran (marmint a 'ki csinalja' kerdesben):
- ki az aki megtervezte hogy milyen legyen (pl. egy notebook haz eseten a kinezetet, a komplett gep eseten milyen proci, ssd legyen benne, mennyire legyen bovitheto, stb)
- ki az aki kivalogatta a 'kulsos' cuccokat (pl. melyik gyarto melyik memoriamodulja, stb)
- ki csinalja a minosegbiztositastha egy nagy ceg a nevet adja a termekhez azzal azonositja a termeket magaval (es forditva)
egy, a hirnevere sokat ado cegnek fontos hogy az altala 'markazott' cucc jo legyen, ne legyen minden masodikkal minosegi problema, stb
ezert ha veszel mondjuk egy Apple notebookot, egy Sony TV-t, egy Onkyo erositot akkor joggal varod el hogy jo minosegu legyen, mert a ceg neve jelent egyfajta garanciata Xiaomi eddigi termeki nagyreszt jol megtervezett, jo minosegu, jol mukodo cuccok voltak, igy sejtheto/remelheto hogy az altalauk Xiaominak felcimkezett notebook is ilyen lesz
de mivel ok mas ligaban jatszanak mint a 'legnagyobbak', ezert meg mindig van bizonytalansagi tenyezo. persze ez majd X ev mulva, amikor azt latjuk hogy folyamatosan toljak a jobbnal jobb termekeket, akkor ez elmulik, es onnantol mindenki tisztaban lesz a 'Xiaomi = fasza minoseg' egyenloseggel (felteve persze hogy a ceg ezzel torodik - nagyon sok kinai gyarto ezt leszarja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest