- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Felkészült a Redmi 15C
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
De az új Metro felületet kötelező használni?
Én 3 percig láttam Win8 install után, aztán feltettem egy Classic Shell start menüt és pont ugyanúgy használom azóta is, mint egy Win7-et. Csak gyorsabb, jobban bánik az erőforrásokkal és kényelmesebb is. Szerintem sok apró újítás van benne.De a lényeg, hogy számomra egy kényelmesebb, gyorsabb Win7. Használatra és kinézetre.
A felülete meg soha nem zavart így, amitől mindenki ki van akadva.Ezt a start menüt meg aztán tényleg nem nagy kunszt feltenni. Next, next és utána választhatsz, hogy XP-s, Win7-es vagy milyen start menüt akarsz. Ill. egy rakás extra is van benne. Most ott tartok, hogy ha Win7-et használnék akkor is feltenném, mert sokkal jobban testre szabható és kényelmesebb.
Az Office az más. Sikítva töröltem le és tettem vissza a 2013 helyett a 2010-et. Ha már itt tartunk, nem is a csempe dizájn, hanem ez a fos egyszínű, stílusosnak hitt dizájn az ami abszolút anti-ergonomikussá teszi az egészet.
h1mpi: Intelnél találkoztam driver hibákkal, többel is, de az szvsz nem a Windows sara.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest