- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Mire másra lehet még tenni Proci-VGA-chipset hármason kívül?
#7 proci985: akkor vegyél másik házat
Komolyra ferdítve a szót, attól, hogy a processzortól elvisszük a meleget, de bent marad a házban igazából nem nagy előrelépést értünk el, szerintem a ház szellőzése a legfontosabb (és persze hol van elhelyezve a ház)
-
DrJános
aktív tag
Egyértelmű hogy drágább lenne, csak nagyon tetszik, hogy egymás mellet vannak a hőcsövek, így elvileg jobb is a hőleadás és elosztás, szerintem szépen is néz ki. Semmi értelme nincs és egyértelmű, hogy nem vágnám ketté, hanem vennék tx3-mat vagy 212 Plus-t. Szóval csak annyi hogy tetszik a borda kialakítás és lehet, hogy megvenném, ha lenne 1 bordásba a felár ellenére is.
-
DrJános
aktív tag
Mint említettem ha le lenne vágva a NH-D14 egyik bordája akkor 900/2 = 450g hűtő nélkül, bár kicsit több lenne mert ugye a talpat és a felfogatást sem vágod ketté, de még úgy sem le vészes a súlya, de biztos hogy jobban muzsikálna a TX3 nál.
Szerintem a Hyper 212 nél mindenféle képen könnyebb lenne, de lehet, hogy hűtésben még azt a szintet is hozná, persze így hülyeség az egész mert csak akkor derülne ki ha legyártanák és ugyanazon gépen lenne tesztelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest