- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Egyértelmű hogy drágább lenne, csak nagyon tetszik, hogy egymás mellet vannak a hőcsövek, így elvileg jobb is a hőleadás és elosztás, szerintem szépen is néz ki. Semmi értelme nincs és egyértelmű, hogy nem vágnám ketté, hanem vennék tx3-mat vagy 212 Plus-t. Szóval csak annyi hogy tetszik a borda kialakítás és lehet, hogy megvenném, ha lenne 1 bordásba a felár ellenére is.
-
DrJános
aktív tag
Mint említettem ha le lenne vágva a NH-D14 egyik bordája akkor 900/2 = 450g hűtő nélkül, bár kicsit több lenne mert ugye a talpat és a felfogatást sem vágod ketté, de még úgy sem le vészes a súlya, de biztos hogy jobban muzsikálna a TX3 nál.
Szerintem a Hyper 212 nél mindenféle képen könnyebb lenne, de lehet, hogy hűtésben még azt a szintet is hozná, persze így hülyeség az egész mert csak akkor derülne ki ha legyártanák és ugyanazon gépen lenne tesztelve.
-
DrJános
aktív tag
A Noctua biztos csendesen és jól fogja végezni a munkáját, de én jobban kedvelem azokat a megoldásokat mik a házból kifele terelik a CUP melegét.
Mondjuk azért megnézném, hogy a Noctua NH-D14 hogy szuperálna ha "levágnák" róla az egyik bordát.
súlyban könnyen fogyasztható szintre csökkenne, de szerintem lazán alázná a CM TX3 mat. Mielőtt még meglincselnének nem sufni-tuningra gondoltam, hanem a gyártó végezhetné el a módosítást, és azért a TX3 mat írtam mert úgy súlyban ahhoz lenne közel persze elméletben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest