- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Steve_Brown #226 üzenetére
Ez egy kétélű kard, valakinek átok míg másoknak áldás. Ha sok ilyen vga menne a lakásban elég jó deal lehet.
-
PCProfessor
aktív tag
Pontosan ezért gondolom, hogy 50-60%-ot buknak(már ha a közzétett adatok megközelítőleg is pontosak). Tápokon 300%-al nyereségesebbek mint vga-kon voltak, ahol 5%-ot mondtak a különböző források. A közzétett adatok szerint 78%vga 20%tápok voltak maradék 2 pedig minden más. Nem akarok matekba belemenni, mert valaki okos beugat majd.
Amúgy igen, úriemberünknek mindegy mennyit fogyaszt a vga, hisz nem ő fizeti majd ki az árát meg az áramot amit fogyaszt. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
Dragon3000 #133 üzenetére
Evga kártyában amiatt nem csalódtam.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
#30604800 #131 üzenetére
Nem 1 óráig magyaráztam, hanem azalatt kész volt az egész folyamat. Nem kontár hanem kész munka. Felesleges 5hz-ként 1mv különbséggel finontuningot csinálni a nem hardcore emberkének.
Értem én, hogy ha nem megy az érvelés személyeskedni kell a nevemmel. Sokan így vannak vele, np.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
#30604800 #125 üzenetére
Jah, 1 óra max a stressz teszttel együtt olyannak aki nem ért hozzá. Megkérdezdék, nagyjából elmondtam, nekiálltak és sikerült. Igaz, hogy nem 3080 hanem 3060 volt.
Amd-t kicsit nehezebb, számtalan kártyát undervoltoltam így nekem már gyorsabban megy. Átlagosan - 60-70W simán elérhető úgy, hogy teljesítményben max 3-4%-al lesz kevesebb.
Igen, benchmarkoltam a fogyasztást és fps értékeket előtte/utána mert kíváncsi vagyok ilyenekre. -
PCProfessor
aktív tag
válasz
Dragon3000 #119 üzenetére
Undervolt megoldás ha túl sokat eszik valami.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Dragon3000 #40 üzenetére
Igen, így helyesebb az állítás. Akivel pedig megesett az örült, hogy evga kártya volt, mert a support legendás náluk ami másik vga gyártóról nem mondható el. A termékeik jók(giga, asus, msi stb...) de a support mindegyiknél nagyon trágya. Sajnos nem csak velem fordult elő hanem sok ismerősnél és nem csak vga téren. EVGA-t kivéve mindegyik szánalmasan rossz volt.
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
Dragon3000 #25 üzenetére
Az nem csak evga gond volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest