- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chaser
legenda
ok, mert te ilyen meg olyan felbontáson/fps-sel játszol
rajtad kívül vannak mások is
én is belimitáltam a 3070-et 60-ra olyan játéknál aminél 120-150-et tud, nyilván töredékét ette
de mikor nincs limitálva bekéri az ebédet, és a manapság elterjedt 1440p/120+ fps-nél és 4k-nál annyira azért nem kell visszafogni a kártyát : ) főleg ha még rtx is ott van
"De az ember a gépen többnyire dolgozik, netezik, filmet néz.." - te biztosan így csinálod, más meg másként, más pedig szintén másként
én pl filmet egyáltalán nem néztem asztaliról, netezni is csak akkor mikor teszteltem és kellett net, de amúgy nem görnyedek ott
van aki meg játszik 6-10 órát - igen, vannak ifjoncok is -
engem nem a fogyasztás földhözvágása érdekel, pont lesz@rnám ha 3x ennyibe kerülne a villany
a fogyasztás magában, mivel sok kicsi sokra megy
és igen, megoldhatnák ezt jóval kisebb fogyasztással is, HA akarnák -
Chaser
legenda
játékok alatt a vga közel csúcson jár, és nem elméleti szinten : ) mértem eleget - és nem csak sw-esen -
akkor nem jár csúcson ha valaki pl fps-t limitál, alapesetben egy 250w-os kártya az benyalja a 250w-ot nagyságrendileg - nyilván ha annyira hitvány cpu van mellette ami nem tudja eléggé etetni akkor kevesebbet eszik valamivel -
játék függvénye, de bőven van már olyan ami a cpu-t is pörgeti szépen
és minő csoda, nagyon sok dolog van primeon és szintetikus teszteken kvül ami darálja a cpu-t
az üresjárati fogyasztás szép meg jó, de nyilván erősen felhasználás függvénye kinél mennyit megy üresben a gép és mennyit nem
az egyetlen irány az érdemi fejlesztésre az, ha limitálnák a maximális fogyasztást
a jelenlegi trend az, mindegy milyen áron csak gyorsabb legyen a vga vagy cpu, ez a mencsükmegavilágot' korszakban azért elég röhejes sztem
az árak meg olyanok amilyenek, láss csodát, felemelkedtek az energia árak és mindenhonnan az folyik hogy lehet spórolni
mért most? mért nem már 10 vagy 20 éve? jahhh, mert most rákényszerültek az emberek az ár miatt...lol
ezért mondtam és tartom, a vevők nagy része birka, a birkákat meg terelni kell és akkor "rájönnek" mi a helyes irány -
proci985
MODERÁTOR
a 970juk is nagyon rosszul sikerult, az a szeria nem volt ajanlott itt a forumon toluk. alulmeretezett (pontosabban hivatalos TDPre meretezett) komponensek, ami miatt reszben gyenge/hangos volt a hutes es reszben coil whineoltak.
csucskartyaik persze mindig rendben voltak, de azokra egy gamernek egyszeruen sose volt szuksege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest