- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, nekem volt egy 970-em tőlük, egy kétventis verzió, de az enyém nem sipolt, és 3 évesen úgy adtam el, hogy semmi gondja nem volt. Igaz, nem húztam, amit adott magának automatán, maximum annyit kapott. Egy 2070S XC Ultra váltotta tőlük (ez is lassan 3 éves), és ezt is imádom. Ha valamire lehet panasz, az inkább az X1 Precision szoftver, ami szeret nem elindulni egy idő után, de a régebbi verziókkal nincs gond.
Összességében én nagyon sajnálom ezt a lépést, mert több évnyi Gigabyte és Palit felhasználás után az EVGA kártyáim voltak azok, amelyekkel teljes mértékben elégedett voltam / vagyok. Személy szerint örülnék, ha feltűnnének a vörös oldalon, legalább a Sapphire is kapna egy értelmes konkurenst, mert az XFX elég trének tűnik mostanában.
Bízom benne, hogy az egész egy blöff, hogy kicsit odapirítsanak a zöldeknek.
-
tasiadam
veterán
válasz
proci985 #105 üzenetére
Gondolom hasonlóan működnek, mint a manli/palit/gainward/PNY. Ez a 4 ugyan az, más piacra szánva, itthon pl több is van belőlük, mert van hogy az ázsiai piacost hozzák be, van, hogy az USA piacost. Persze mindegyiknek akad egyedi megoldása, de az olcsóbb alap modellek kondira pontosan stimmelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest