Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Amig nem tudjuk, hogy ACPI mennyire tudja befolyásolni az egész akku lemeritési-töltési procedúrát addig nem mondhatunk biztosat. Én úgy feltételezem, hogy a feszültségszabályzás és különböző védelmek teljesen hardveresen vannak megoldva, a megkerülésükre nem létezik szoftveres út. Persze lehet, hogy tévedek, de ha igaz hogy szoftveresen lehet valami lényeges dolgot is szabályozni, akkor már egy halom akku-faló virus létezne.
-
nkmedve
őstag
Én sem hiszem, hogy egy szoftver haza tudná vágni az aksit, de pontosan hol is lett ez bebizonyitva, vagy mitől lett hirtelen ilyen egyértelmű? Lehet én vagyok lassú felfogású
Amúgy szerintem ezt az egész funkciót ki kéne kapcsolni úgy ahogy van, eddig is rájött a júzer, ha rossz az akkuja, ezután is rájön. Ennek igy semmi értelme, hogy sok esetben félrevezető információt ad az OS (most teljesen mindegy kinek a hibája, BIOS, Windows, a lényeg, hogy valami hibádzik)
-
nkmedve
őstag
Nekem 4%-kos elhasználódású, rendszeresen kalibrált akkura feldobja az üzenetet. Jöjjenek vizsgálni az én gépemet s majd azután mondják, hogy minden rendben van.
Megvizsgáltak két esetet (kb. ennyit tudnék elképzelni) s általánosan kijelentik, hogy mindenkinek akinek az üzenet megjelenik, cserélhet akkut.Azt elhiszem hogy a windows nem rontja el az akkukat, de hogy az üzenetet sok esetben tévesen dobja fel, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch
- Formula-1 humoros
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest