- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Sajnos ezt a helyzetet úgy hívják hogy nincs megfelelő termék ami lefedné az igényt. Ilyenkor kell csinálni egy céget ami legyártja az álomtelefont (sőt, napjainkban nagyon tombol a kickstarter láz), és szépen letarolni vele a piacot
"
Ezzel a gondolattal én már mondjuk sokszor eljátszottam.
-
szupermacs
veterán
Keletebbre a Google kiadott stock droidos telefonokat, amiket viszont európában nem lehet kapni. Nem emlékszem a széria nevére, de Indiában voltak leginkább elérhetőek. Amíg nem hoznak be hozzánk ilyet, addig csak az olcsó kínai és Samu telefonok maradnak.
Azt viszont nem várhatjuk el, hogy mindenki buta telefonnal rohangáljon, ha nincs pénze Nexusra. Nem tudnék már visszaváltani a Nokia 3200-ra. Hiányozna az internet és a sok alkalmazás.
-
szupermacs
veterán
,,Az a baj, hogy itt a vásárlók a hibásak. Ha nem tetszik a megoldás, akkor lehet a pénztárcával szavazni, és máshol költeni a pénzt, pl nexusra ha az ember stock androidra vágyik, esetleg másik platform után nézni."
A pénztárcám arra szavaz, amit meg tud fizetni. Sajnos a Samu telefonok vannak olcsóbban, mint a Nexusok. És Nexusokban nincs SD bővítés lehetőség.
Az én kínai telefonom áll elég közel a stock androidhoz, csak pár ikon van lecserélve. De a minőség itt is meglátszik az összeszerelésen.
Használt meg nem mindenkinél játszik.Pedig én is úúúúúgy szeretnék egy stock androidos telefont!
-
Egyébként nem véletlenül gondolkodom nagyon a Fairphone 2-n.
(Bár a 2/32 GB tárhely kicsit visszatart. 4/64 nem kicsit jobb lenne...)A pénztárcámmal meg akkor szavaznék a Nexusra, ha a Nexusba hajlandóan lennének microSD slotot pakolni.
Vagy ha mondjuk nem 220k lenne a 32 GB-os 6P, az se volna egy rossz dolog. Meg az se, ha a dizájnra jobban rágyúrtak volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- One mobilszolgáltatások
- Sonic Racing: CrossWorlds teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest