- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Hát nem tudom, régen nagyon sokat szemeztem az LG G Pad-el, de nem volt itthon kapható, így az árával sem voltam tisztában, de olyan 50-60 körülire tippeltem. Annyit még adtam is volna érte. Nálam az alapelvárás annyi lenne, hogy a lehető legkedvezőbb áron legyen egy hosszútávon működőképes tabletem, amin persze egy normális rendszer fut, jó a képminősége és elegendő a memóriája. Na a mostani készülékem sajnos nem ilyen, az elődje lazán hozta a kötelezőt.
Na de a lényeg: Az LG, ahogyan a Huawei is, pofátlanul áraz tablet fronton, ennyit egyszerűen nem érnek ezek a készülékek, bár az LG-n még inkább elgondolkodnék. Ha viszont ott tartok, hogy mégsem minimum árban gondolkodom, hanem jóval több pénzt szánok rá, akkor pedig inkább hozzádobok az LG vételárához és ott egy iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest