- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grodd
tag
válasz
alkatraz3000 #70 üzenetére
Némi. A legdrágább modellben 128 GB (ami piaci áron kb 15-20k HUF
).
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #52 üzenetére
Olvasd el még egyszer, amit írtam. 4K vs 5K a lényeg.
#60 joey20: Trollkodás > értő olvasás?
#57 [oWn]f4te: Videóvágásnál még megértem, oda azért nem árthat a 4K sem.
-
joey04
titán
válasz
alkatraz3000 #52 üzenetére
Túlárazott és kész! Mert csak!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #49 üzenetére
Leginkább az 5K monitor dobja meg az árat, aminek hasznossága erősen kérdéses egy 4K-shoz képest, ami mondjuk 200 ezer Ft. De legyen 300, máris 260 ezer marad pluszban a többi cuccra, ami messze nem lesz ennyi. De a csávót konkrétan megértem, ki is fejtette, hogy neki mindenképp OSX kellett és nem volt ideje átállni másra.
-
Grodd
tag
válasz
alkatraz3000 #49 üzenetére
Hát ezzel a fanboy bloggal qrvára megdölt
Egyébként a Mac Mini-röl volt szó (de all-in-one piacról is felhozhatok példákat, ami az iMac brutál túlárazottságát bizonyítja)
Szóval cáfold már meg, hogy egy felsöbb kategóriás NUC-nál nem 2,5-3x drágább egy ugyanolyan speckójú Mac Mini. És ráadásul az Intel nem épp a legalja a piacnak, eléggé minöségi NUC-ai vannak, Mac Mini-t lealázzák kinézetben, méretben, fogyasztásban is, ha a brutál árkülönbség nem is számít. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #17 üzenetére
Amúgy a talán lassan 4 éves iPad 2-m akkuja egy csoda. Bekapcsolt wifi-vel készenlétben néha még hetek múlva is bőven van benne töltés. Hardveresen semmi hibája, csak bármit indítok 4-5 másodperc, ahogy böngészésnél is egy index vagy PH szintén ennyi alatt tölt be. Szerintem egyszerűen jók hardveresen az iPadok, így nincs igazán igény a cserére. Az OS gyengeségei meg ugyanazok minden iPadnál...szóval hiába cserélnék jobbra, az OS a hunyó, nem a hardver.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #12 üzenetére
Mikor anno megvettem az iPad 2-t hónapokig be se kapcsoltam a PC-m, notebookom. Mondhatni 95%-ban a tableten intéztem mindent. Aztán vettem egy Macbook Air-t és az iPad teljesen háttérbe szorult, főleg hogy szépen tönkre is tették az iOS 7-el kezdődően. Nem mondom hogy levélnehezék lett belőle, de olyan lassú lett hogy nem élvezet használni. Ma már csak 1-2 appot használok rajta jellemzően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Hobby elektronika
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest