- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
De ezt irtam,hogy mondod Te is,hogy nem ferne be. Akkor nagyobbra csonalom a foglalatot meg a cpu feluletet. Meg akkor is kisebb helyet foglalna mint egy teljes VGA. Igen meg cpu volt ott akkor ertelmes szabvany volt,hogy x meretu foglalat helyezkedik el az alaplap felo kozep teruleten. Viszont miota ilyen dolgokba gondolkodnak el lehetne terni a szabvanytol sz.tem.
-
Whysperer
addikt
Lehet En vagyok a hulue,de nincs fantaziajuk. APUS ALAPLAPOK es ugy neznek ki mint a cpu+vgas lapok. Miert. Mierr nem lehet mondjuk kevesebb pci es a apu meg nagyobb feluletu mint egy sima cpu. Aztan ra egy jo hutes meg vizhutes es akkor lehetne 8 szal plus egy erosebbe video mag benne. Nem is ertem. Mert egy nyolc szalas plus egy integralt mondjuk 280x aztan arra egy jo kis viz vagy egy K2 fele huto megfelelo foglalattal es matis jo telhesitmeny lenne. Venne mindenki mint a cukrot. Aztan ha nem lenne elg e yeljesitmeny? A pcie slotba vehetnel melle egy 280x-t crossba .... kepzeljetek el mennyire mibdenki ezt vasarolna...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged