- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Darth_Revan #58 üzenetére
Regelve vagyok már régóta.
Akkor viszont bocsesz ezek szerint csak ha uj reggel mész akkor kapsz kódot ha már van egy régi akkor fizess. -
Zolás
addikt
válasz
Darth_Revan #52 üzenetére
Ingyen kulcs ami pénzbe kerül. Legalább megnéznéd amit linkelsz. Regelhetsz ingyen de azért nem kapsz kulcsot csak ha fizetsz egy hónapot vagy többet.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Executor094 #46 üzenetére
Szerintem úgy lesz ahogy ezelőtt írták..játszhatsz csak éppen a fizetős ellenfelek ellen nem lesz esélyed mivel ők 2-3 kattintással illetve néhány euro kifizetésével jó kis előnyökre tudnak szert tenni...
NFS lévén mondjuk 50+lóeró (egyedi tunning) stb...Szóval szerintem nem lesz szintkorlát a nem fizetős egyéneknek sem..csak alapba hátránnyal indulsz majd
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Darth_Revan #52 üzenetére
Nekem egyáltalán nem működik, folyton Invalide code jelenik meg
teszteltem FF 3.6.3 alatt AdBlock nélkül és IE 7.0.6 alatt is -
Darth_Revan
veterán
FIGYELEM!!!
A FilePlanet ingyen kulcsokat osztogat! Akinek kell beta kulcs az klikk -->IDE<--
-
kris75
aktív tag
Hi! Nekem is sikerült regisztrálni a játékra ,de 1980*1020 ban "nem támogatott felbontás"
hibaüzenettel jön, pedid a monitorom tudja így csak 1680*1050 ben fut,találkozott már más is ezzel a hibával? Kris -
fpeter07
veterán
Anno mikor bétateszt volt jelentkeztem, szinte már el is felejtettem. Tegnap megnéztem kb 2 percre. Grafikát leszűrtem, nem rossz. Többi majd kövi héten.
-
csoli31
aktív tag
válasz
jimessor666 #47 üzenetére
Igaz hogy nem tudom már hol olvastam, de találtam egy helyett ahol írva van. Itt olvashattok róla. Amúgy meg nem írtam volna ha csak pletykának tekinteném.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Executor094 #46 üzenetére
Nincs mit. Igazából én erről a 10. lvl utáni fizetős dologról csak itt hallottam először,szóval,nem vagyok benne biztos.
Ha az eddigi EA Online játékokat nézzük,ilyen még nem volt,szóval lehetséges hogy alaptalan... -
Executor094
csendes tag
Értem, és köszönöm válaszod
, de viszont ha én nem akarok fizetni akkor, én játszahtok a saját akkomal azaz anélkül hogy én nem akarok továbbmeni a saját szintemen játszhatok nem ? Vagy ha én 10 szint felet akarok menni már fizetnem kell, mert akkor elkedzeni sincs értelme, én is úgy terveztem hogy maradok 10 es szintem és ennyi jó az nekem, de ha ez ilyen lesz akkor.... nem látok sok esélyt felőlem nézve....
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Executor094 #44 üzenetére
Dióhéjban annyi,hogy ingyen játszhatsz (lehetséges hogy csak valamelyik szint eléréséig,ahogy itt előttünk is említette csoli...),de bizonyos dolgokért,
tuning-okért,színekért,felnikért...bla-bla... fizetni kell keményen. Így megy ez most az
EA-nél,lásd az említett Battlefield-et,a TW Online-t,a Fifa Online-t és most az
NFS World-öt... ez is egyfajta pénzteremtés,s úgytűnik meg is éri nekik. -
Executor094
csendes tag
válasz
jimessor666 #42 üzenetére
Igazából nem fogott meg a Battefield heros fel sem raktam szóval nem tudom hogy mükszik a dolog.
De majd ki derül.
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Executor094 #39 üzenetére
Ha ismered a Battlefield Heroes EA féle mókáját,akkor tudod itt is miről lesz kb. szó...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
jimessor666 #38 üzenetére
Ja, majd érkezik a benzin DLC...
-
csoli31
aktív tag
Már nem tudom pontosan hol olvastam, de csak a 10-dik szintig lesz ingyenes a játék. Ha azt eléri valaki, és szeretne tovább fejlődni, akkor bele kelessz nyúlnia a pénztárcájába (mivel ingyen nem fog tudni tovább fejlődni).
-
Executor094
csendes tag
Ja, de gondolom a nem sokat kívánó játékosok megvannak extrák nélkül, ez olyan mint bizonyos DLC-k, de majd kiderül, ez csak az én véleményem
-
jimessor666
aktív tag
válasz
Executor094 #37 üzenetére
Free to Play...de fizess bizonyos "extrákért",szóval,érted...
-
Executor094
csendes tag
És ez ha ki jön a normális verzsön akkor is ingyenes téma lesz ? Mert akkor az jó
-
aya
addikt
Nem tudok belépni, kilép hibakóddal a 5.6mb progiból....
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Azok a cirkuszoskocsik.
Na, szoval meg csak beta a cucc, indulasnal meg gondolom most meg csak 1 helyre rak mindenkit de kesobb lesz több pont ahol spawnolsz.
mod: de legalabb nem az a driftelős magát-sz@rrácsúszós hülyeség lett eddig.
Akinek akad az valtson HD-re de ne tegye ki fullscreenbe, akkor joh lesz...
-
-
q2w3
senior tag
Már nem azért, de egy ideje online lehet játszani, annak ellenére, hogy azt írja, hogy nem fut a server. Még 1 magyar sráccal is találkoztam.
-
k.soma
senior tag
Ez már vagy az 5. béta lesz. És már az előző 2 bétában is a "második" bétafázis volt..
Szerintem szar játék lesz, pedig az első pár béta alkalmával beleszerettem, de ahogy fény derült a fizetős oldalára a játéknak, ellenszenves lett az egész dolog.
Mellesleg totalnfs.hu-n olvashattok róla 1-2 infót..
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh, fennvan jútúbon egy 12perces üldözés, 3 részletben. Valts at HD-ra, ha nem pixelhalmazt akarsz...
Need for Speed™ World - Beta 1/3
-
Viktor77
titán
Ahhoz képest, hogy a bejelentkező képernyőn az van, hogy a szerverek offline-ok, és a cikk is is 19 órát ír, vígan játszik mindenki.
-
uborkazn
csendes tag
Végre sikerült bekerülnöm, erre nem festenek nálunk és nem férek hozzá a géphez?
-
akangels
tag
Hali! Legegyszerübb bejutás a bétába ha csinálsz egy accountot az oldalon aztán pedig a felhasználó nevedet elküldöd a magyar ea/nfs nek emailba és a köv betába már nagyvalószínüséggeb bent is leszel.. én is így tettem és a következőbe bent is voltam
-
Viktor77
titán
Hehe, bekerültem. Kiváncsi leszek, mindenképp kipróbálom.
-
Narxis
nagyúr
Be kéne jutni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
RepeatSector #14 üzenetére
az csak egy dolog de azzal még játszani nem tudsz
az EA szervereit gondolom nem intézik el egy crackel -
bpx
őstag
válasz
máshol is fent van már vagy 2 hete, de sokra mész a klienssel, ha nincs érvényes accountod amivel be tudsz lépni
-
pzstm
titán
válasz
csak gondolom játszani nem tudsz vele, mivel kiválasztott email cmíekhez van rendelve egy adott kulcs legjobb tudomásom szerint
wwenigma:
-
RepeatSector
senior tag
ok most szartok be a kalózöblön már fent van a cucc XD gondolom megnézem és igazam lett
-
Ventur@
senior tag
Ez már kb. a 4 v. 5. beta teszt
. Elsőről lecsúsztam 2. megvolt 3. megint lecsúsztam és most ezen rajta leszek
. Játék egyébként érdekes. MW és (talán) Carbon pályák szintén MW irányítás de egyébként bevállalható. 2. bétán jókat küldtem én is. Szal aki tud jöjjön csapatni
(Asszem m3dm4n néven vagyok regelve
. Bár remélem a 2. óta a chat részen no meg a rendőrökön csiszoltak
)
-
pzstm
titán
válasz
jimessor666 #9 üzenetére
De csak este 7 után lehet kipróbálni levél tanúsága szerint
-
jimessor666
aktív tag
Már jön is lefelé, bemutató "teszt" nemsokára olvasható lesz belőle!
-
m0py
tag
gameplay video alapjan nem tunik rossznak!
egyebkent is a most wanted volt a kedvenc.
ez a varos elegge hasonlit arra, ami a carbonban volt, nem? -
drachos
tag
Ez totál árkád lesz, vagy próbálkozik szimulátor beütéssel mint a shift?
-
bpx
őstag
jelentkezni kellett, és ők választottak/sorsoltak, szóval nem jutott be mindenki
egyébként a mostani béta június 2-től 13-ig tart, és még utána lesz egy rövid időszak, június 25-27-ig, arra még talán be lehet jutni
utána már elvileg nem lesz több, mert július 20-án megjelenikvolt már májusban is egy 2-3 napos beta, akkor nem voltam elájulva a játéktól
-
Gomez86
őstag
Lehet még jelentkezni béta tesztre? Vagy ez zárt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest