- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
popp
aktív tag
Olvastam mind2 cikket természetesen, de ebben szó sincs a 1250x-ről, pléne nem a 3000A ellenében. Különben is fenntartással kezelem ezeket, mármint úgy értem, nem hiszem, hogy nagyon foglalkoztak a burn-innel például. Kölcsönkapták a geniustól ezeket és gyorsan össze kellett hozni egy cikket. Részletekbe nem is igen mennek bele. Ami meg engem érdekel az nem elsősorban a technikai adatok (ezeknek bárhol utánanézhetek a neten), hanem a hagzásról a VÉLEMÉNY. Mert ugye a hangfal nem olyan mint egy proci vagy vga, elég szubjektív a megítélése. Mert lehet ami valakinek istencsászár, attól egy más valaki elokádja magát, már bocsánat.
-
popp
aktív tag
Nyilván a Genius tervezőmérnökei tudnának valami ésszerű magyarázatot adni erre, biztos megvan az oka miért oda kerültek.
Viszont, ha hangzásban jobb a 3000A, akkor mindezek hirtelen háttérbe szorulnak szerintem.
Szívesen leírnám, hogy milyen eredményre számítok, de véletlen sem akarom esetlegesen befolyásolni a cikkírót. Kár hogy nincs lehetőség valami időzárra. Úgy értem, megírom most a postot, de csak 1 hét múlva láthassa a nagyközönség a mai dátummal.
Jah és Ndruu: mind2 cucc új, ha jól tudom. A burn-in után hasonlítgasd majd össze légyszíves, ha lehet ilyet kérni és ne haragudj, ha túlságosan evidens ez a kérés, mert gondolom az.
-
popp
aktív tag
A "legpoénosabb" akkor is, hogy hátra tették a fejhallgató bemenetet. Mondjuk nem mintha nagyon ajánlott volna használni ezeket, de akkor is.. Illetve a kikapcsoló gomb is hátra került, na ez sem lehet valami kényelmes.
Mindenesetre kíváncsian várom én is a párharc kimenetelét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest