Új hozzászólás Aktív témák
-
noobsaibot
tag
Végre egy normálisan használható mini!Gyors,mind betöltésben,mint renderben,rendesen tördel nHd-n is,és a javascript is jobban műxik!
Bár a 10.1beta mobile is jó volt,de néhány oldalon hiányoznak a gombok(pl.keresés,bejelentkezés),viszont az új beta2 már 1nagyobb oldalnál is memória megtelt üzenetet dob.
Szóval ez pont jól jött! -
noobsaibot
tag
Na mégsem!Ezt a tripla üzenetet ő produkálta!
Bocs! -
noobsaibot
tag
Végre egy normálisan használható mini!Gyors,mind betöltésben,mint renderben,rendesen tördel nHd-n is,és a javascript is jobban műxik!
Bár a 10.1beta mobile is jó volt,de néhány oldalon hiányoznak a gombok(pl.keresés,bejelentkezés),viszont az új beta2 már 1nagyobb oldalnál is memória megtelt üzenetet dob.
Szóval ez pont jól jött! -
hesszan
aktív tag
hát letöltöttem és 2perc után lemerült a telefon
ilyen a szerencsém..
remélem hogy jó lesz. a mobil nagyon sokszor kifagyott, rendszeresen kilépett sűrűn kiirta hogy memória megtelt. Rendszeresen a képernyőforgatásokat díjazta kérdés nélküli kilépéssel.
A mini5 meg rosszul tördelte a oldalakat (jellemzően a zindexet)most nyomogattam kicsit (lemerült ez a #&@) fektetett nézetnél nem ajánlotta fel nagyítót / kicsinyítőt. pedig a 97mini fektetve pont olvasható volt a zindexen a 3 hasáb, aztán amit meg akarok nyitni azt új ablakba nyitom meg.
de a gyáritól bármi sokkal jobb mert az betölt 2-3mb ot is mire mutat valamit... -
Ronyn
senior tag
A mobil egy "hagyományos" böngésző, hasonlóan az asztali operához,a mini pedig "csak" egy kliensprogram,ami a szerver által feldolgozott/lerenderelt osszetömörített és elküldött oldalt megjeleníti.
Egyfajta imagemap-szerű képet kap a szerverrol.
Így például elég csak a szerveroldalon javítani a megjelenitesi hibákat; ill.jóval gyorsabbá válik a bongeszes, ami főleg lassú kapcsolat vagy gyengébb hardver esetén észrevehető.
Viszont, mivel a kliens semmilyen feldolgozast nem végez, így a javascriptet is csak az oldal újrakuldesevel lehet - a szerverrel - feldolgoztatni - illetve az oldal betöltödésekor végrehajtando scipteket a szerver az oldal elkuldese előtt lefuttatja. -
Akkor most ez és az opera mobile 10 közt mi a különbség?
-
Ronyn
senior tag
Talán ésszerűbb lenne kipróbálni, de szerintem mindenképpen jobb és gyorsabb mint a mobile változat.
Pl: A betoltodés is nálam a mobilnál 8-10 mp a javas mininél >25mp a nativ változat pedig < 2mp.
Az utóbbi időben pont a lassú betoltodés miatt hanyagoltam a minit.
A mobilenál meg az oldal renderelése a lassú, hiába van 3.5G. -
attisx
addikt
Aszem' én is áttérek erre, mert a Mobilenál bekapcsolt Turboval már hetek óta eszméletlen lassú az oldalak betöltése (pedig mintha ennek pont fordítva kellene lennie...)
-
stewe780
őstag
Most brobaltam ki, nagyon jo! Errol irok epp. Sokkal folyamatosabb a gordites, gyorsabb az egesz, mint a java-s verzio.
-
Na ezt ki is próbáljuk majd
-
uba
csendes tag
Mindenképpen érdemes Mobile-ról Mini-re váltani, legalábbis N97mini esetében. Lényegesen gyorsabb, nem csak böngészési élményben, hanem maga az alkalmazás is.
-
Lompos48
nagyúr
Nagyon szépen fut az E51-en is.
-
Tenoce
tag
Sajnos meg osszeakad az N8-as virtualis billentyuzetevel. De hat meg csak beta.
-
sekli
addikt
Sokkal gördülékenyebb a natív verzió, remek. Nem számítottam rá, hogy megcsinálják, Windowsra sokkal indokoltabb volt annak idején, de a java verzió minden S60-oson elég jól megy.
-
Rosszul hitted. A Mini szigorúan úgy működik, hogy minden forgalom az Opera szerverein keresztül átfolyik, amik előre lerenderelik a tartalmat és össze is tömörítik. A Mobile ezzel szemben egy teljes értékű böngésző, ami opcionálisan tudja a tömörítő szervereket használni (Turbo).
-
64b0r
aktív tag
Akkor most mi lesz a különbség a natív opera mini és a symbianos opera mobile között? Eddig azt hittem, hogy a mini a java alapú, a mobile pedig a symbian natív verziója ugyanannak a programnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged