- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cszozo78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném
Az alábbi problémával nem tudok megbírkózni!
Adatok:
Internet: DIGI 100/50 pppoe
Router: TP-LINK WR740-N
-LAN1: NAS - Dynamic IP (NAS-on belül)
-LAN2: PC - Dynamic IP
-WIFI: Telefon stb. - Dynamic IP
Router DHCP: Address reservation: Eszközök MAC címe alapján beállítva az IP.Előző beállítások:
-Router: Normál DHCP beállítás
-NAS: Statikus IPÉs akkor a hiba: Amíg a NAS ki van kapcsolva, az internet szolgáltatás minden eszközön (vezeték és WIFI) megfelelően működik. Aminkor a NAS bekapcsol, az internet összeomlik (vezetéken is és WIFI-n is). NAS kábelt lehúzva ismét megfelelően működik.
Az "Előző beállítások"-al UPC és T-HOME szolgáltatóknál megfelelően működött.Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.: Zoli
-
cszozo78
csendes tag
Sziasztok,
Az NSA310 S- re van valami megoldás, amivel képes .iso formátumokat lejátszani?
Köszönettel: Zoli -
cszozo78
csendes tag
Köszönöm Geripapa és rsf a segítséget.
Tegnap este felhívtam a UPC ügyfélszolgálatot, ahol közölték, az UBEE és a Technicolor modemeken le van tiltva a portnyitás. Vegyek egy routert és állítsam a modemet bridge módba. Ma szereztem egy routert, megcsináltam a beállításokat és csodák csodájára tényleg működik.
A történetben az a legszebb, hogy április óta 6db UBEE és 3db Cisco modem teljesített itt szolgálatot. Ezek szépen kezelték a NAS-t, más dolog, hogy hibás termékek voltak. Ingadozott, akadozott a net, vagy ciripelő modemhangal abszolút nem volt.
Most jött a Technicolor amin szakít a net, csak éppen portot nem lehet nyitni az eszközöknek. Szerezz be egy másik eszközt, ami ezt tudja! Ezt csak mint tanulság írtam le a szolgáltató modemjeivel kapcsolatban.Most megy
, még egyszer köszönöm a segítséget!
-
cszozo78
csendes tag
Sziasztok,
Technicolor TC722 UPC modemen portnyitás előtt és után a mellékelt képen látható hiba jelentkezik a transmission kliensen. Modem reset megvolt. NAS reset megvolt. Transmission újratelepítés megvolt. Az 51413 portnyitás a modemben megvolt a NAS fix IP cimével, a modem IP cimével. A 9091 nyitás is megvolt mind a két előző IP-khez. Mit csinálhatok rosszul? Modemcsere előtt működött, már amikor volt netkapcsolat.
NAS tipusa: ZYXEL 310S
Segítségeteket köszönöm,
Üdv.: Zoli -
cszozo78
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következő problémában.
Van egy Zyxell NSA 310S nas-om és egy Technicolor UPC-s modemem. A modemet tegnap cserélték, előtte UBEE volt. A csere óta a transmission nem tölt se fel, se le. Minden torrent előtt piros nyíl van. 0 megosztó és 0 partner. A transmission 2.83 verzió. A port 51413.
Köszönettel: Zoli -
-
cszozo78
csendes tag
-
cszozo78
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam a fórumba, mert a problémámra sehol nem találtam megoldást.
Van egy Zyxel NSA310S típusú rendszerem. A programcsomagok között lehetőség van a Transmission telepítésére. Ezt meg is tettem. Hónapokig szépen tette a dolgát, majd pár hete ha belépek a PC-n a Remote gui felületére, ezt kapom: Connection time out. Ez nem csak a Remote gui-val jelentkezik, hanem a NAS-programcsomagok-Transmission mellett lévő linken is. Ha a programot törlöm majd újra rakom minden megy szépen. Ezt már napjában többször is meg kell csinálni.Net: UPC alapcsomag
Pc-Net kapcsolat: USB G adapterrel. (kábellel is jelentkezik a probléma)Ha tudtok segítsetek, mert ebbe bele lehet őrülni.
Köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Call of Duty 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest