- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Én ebből a lapból építettem egy szerver (SMB,NFS,DHCP,DNS cache,DLNA,SQUID),router,tűzfal,wifi AP,htpc(XBMC) megoldást. A procija már modernebb, erősebb, htpc célra megfelelőbb. Az ára is ott van ahol a a 845-ös lapé. 1 db. SSD-vel mértem a fogyasztását, 18W- volt. A PCI csatolóba is tettem még egy LAN kártyát, + még két USB-s 10/100-as LAN van rádugva, ami a két TV-t szolgálja ki DLNA-val, így még switch sem kell már a rendszerembe. Oprendszer Debian 7.2
-
bullboy
tag
Te, ezen a legyen rajta 2 LAN-on én is sokat agyaltam, hogy meg ér e plusz 8-10 ezrest a második LAN csati... Ha nem akarod VGA-val bővíteni a mini-itx-ed, akkor ott van vagy az üres PCI-e X16, vagy a 32 bites PCI. Előbbibe 3500Ft utóbbiba 2000Ft körül kapható gigabites LAN kari.
- két LAN csatis intel atom; hasznos olvasni való.
- egy 1155-ös foglalatú azért jóval bikább, pláne, ha egy 35W-os i3-al bővíted (bár ez a 35W olcsóbban is megvan pentium dual core, celeron dual és sinle core-ból), s nem eszik annyival többet (thx to enhanced speed step), mint az Atom-os. (nem mellesleg jóval combosabb)
Nekem a G460-as 2GB RAM-al, és egy 80-as Samu meg 500GB-os WD-vel 40W-ot eszik, az a HTPC-m. -
Honkydoo
őstag
Nekem is bejön.
Gondolkodom az atom leváltásán erre, mert nekem egy régi d945gclf2-em van. Ez kevesebbet fogyaszt és erősebb is.
Van pár fölös alkatrészem (egy régi ház + táp + 80Gb ide hdd) lehet építek belőle egy atomos PC-t és eladom.
A bejövő pénzből pedig megveszem ezt.
-
Honkydoo
őstag
Igaz nem Atom, hanem Celeron, de ez is keveset eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest