- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
borcsella
csendes tag
Van olyan, aki már tulajdonában tudhatja ezt a készüléket?
Érdekelne a véleménye.
-
-
válasz
Viktor0610 #133 üzenetére
Egyébként azt nem értem, hogy eddig miért csak az Apple tudta megoldani, hogy ugyanakkora legyen a káva minden oldalon.
Az iPhone X-ben hajlítható Amoled kijelző van, és csak úgy lehet az alsó kávát olyan kicsire csinálni, ha visszahajtják a kijelző alját, hogy a vezérlő elektronika elférjen. Így. Más telefonban meg azért nem használják, mert csak a kijelző kerül 100k-ba.
-
-
-
-
TpS
őstag
A xiaomishop.hu csinálhatna egy olyan akciót, mint a 2s esetén, vevő lennék újra!
-
judas13
addikt
válasz
fateless #118 üzenetére
Igen megálmodtam egyik reggel és gyorsan leírtam ide, hogy el ne felejtesem..
Közösségi oldalon egy Xiaomis csoport adminja tette ezt közé: "A feltüntetett árak a bejelentett árak alapján kalkuláltak a xiaomishop által. Lesz előrendelés, amint elérhető az első adag.
Megjelenés várható még a hivatalos Mi Store-ban, illetve valószínűleg a szlovák webshopban is. Nyilván gyártói kapacitás függvényében lesz kapható karácsony előtt..."Hamarosan meglátjuk.
-
Dr.FantastiK
őstag
ez is Ocsmany Banana ! ! .
-
Nekem nagyon tetszik, lehet itt az idő az A1 cseréjének.
-
Wesder
titán
Majd a 3S. Azért làssuk be a Mix nehezen tovàbbfejleszthető termékvonal, ha teljes lesz az előlapon a kijelző, akkor màr csak az ujjlenyomatolvasót beépítve tudnak újabb eladàst generàlni, utàna meg hova fejleszted? Persze ez utàn is jön majd a több ROM/RAM erősebb SoC meg jobb kamera, aztàn ennyi.
Remek lesz, majd minden teló ugyan úgy néz majd ki, csak hàtlapról meg logóról fogod megkülönböztetni.
-
judas13
addikt
válasz
Graphics #110 üzenetére
Eleje fain lett! Jó ez a csúszka megoldás nekem bejön..DE a hátlapi szenzor miatt és a kamera copy miatt nálam eleve kizárt így már...ja meg az a bazári fényes hátlap uhh + Mennyit is ugattak a "benfentesek", hogy így előre lesz a kijelzőbe meg úgy előre lesz a kijelzőbe építve...hát a nagy lófaszt lett sajna.
-
-
joey04
titán
-
judas13
addikt
[link] Xiaomi Mi Mix 3 Unboxing
A MA is gondolom vmikor majd lehozza..
-
judas13
addikt
Mi MIX 3 - várható magyar árak:
6+128GB = 199.990 Ft
8+128GB = 217.990 Ft
8+256GB = 242.990 Ft
10+256GB = 299.990 FtKettő lett - maradhat. Uff!!
-
prolad
addikt
Kis érdekesség, a gyártó bejelentette az új Black Shark mobilját, amiből van 10 GB-os verzió (persze se ár se elérhetőség nincs hozzá), ha ott van valószínűleg a Mixnél is lesz.
-
takysoft
tag
Na most... ez az 5G ez érdekes kérdés.
Az ilyesmit nem SoC szinten kell kezelni? A Snapdragon 845 meg nem tud 5G-t.Lehet, hogy szoftveresen oldják meg? De úgy meg lassú lesz... nem?
-
Somatom
veterán
Nem kell hozzá root. Nugáton a fejlesztői beállításokban aktiválod a "tevékenységek átméretezésének kényszerítését". Utána telepíted és használod a Taskbar alkalmazást. Ez tulképp egy launcher külön, a freeform módhoz.
Oreon annyival bonyolultabb a dolog, hogy a fejlesztői menü helyett, ADB -n keresztül, PC -ről, terminál paranccsal kell engedélyezni az átméretezés kényszerítését.
Ez elsősorban asztali módhoz (monitor, egér, bill.) lett kitalálva, kis képernyőn, érintéssel nem kényelmes. De, azért jópofa dolog, amikor 3-4 alkalmazás fut egyszerre a kijelzőn. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #83 üzenetére
Valószinű.
Igazàból nekem mindegy, mert nem érdekel a kamera. -
Wesder
titán
Mutattak 960fps videót Mix3-mal, de nem győzött meg. Lehet hogy a net rossz és azért tűnt akadozónak.
Megnéztem Youtube-on is, és ott is darabosnak tűnik.
Egy S9+ felvétel meg szép folyamatos. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Millerchris #58 üzenetére
Dupla kamerás elrendezés így helyhatékony főleg ha ott fent még lesz egy előlapi kamera és szenzorok.
-
csobi1
tag
Szerintem a jó akku idő hasznosabb,mint a kijelző,fõleg,ha jó minőségű az IPS. Galaxy note 3 neoról váltottam tavaly Xiaomi redmi note4-re. Kb 2 nap sem kellett a szememnek,hogy megszokjam az IPS lcd-t. Tesomnak adtam a note3-. Néha ha megnézem rendesen zavar a túlszaturált samu. Igaz azóta már az oledek jobbak lehetnek.
-
-
fuze
őstag
Az egészet láthatóan elrontják a hátlapi ujjlenyomat olvasóval, ami mehetett volna a kijelző alá, illetve olyan Xiaomi-san bele kerül majd egy fos mikrofon vagy ilyesmi.
Imádom a márkát, de a flagshipek mindig el vannak szúrva valahol... Pl az előző MIX rosszabb hangot vett fel mint a Note 5. Még mindig csak a középkategóriában profik.
-
Somatom
veterán
válasz
hakydakillah #69 üzenetére
Kamionstop és reggelire több sör mellett nehezebben értelmez az ember.
Én a Samu Note10 -et várom. A 9 -be még nem került bele az előlapi ujjnyomatolvasó és reménykedek, hogy a 10 -ből még nem veszik ki a jack aljzatot.
-
válasz
hakydakillah #52 üzenetére
Pedig a leak képek megjelenése előtt pár órával még az dőlt a kínai médiából is, hogy "De, de, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó lesz itt kérem..."
-
hakydakillah
senior tag
-
Somatom
veterán
Ne ragozzuk, leesett a tantusz, hogy mire gondolt!
-
pusszycat
nagyúr
Na akkor a tuti. A kijelző mögött legyen az ujjlenyomatolvasó.
-
Somatom
veterán
válasz
hakydakillah #60 üzenetére
"teljes kijelzos elolap, ujjlenyomat olvaso kepernyo alatt"
Nincs ebben ellentmondás? Ha bármi is van a képernyő alatt, akkor az első feltétel nem teljesülhet.
-
vittorio7
őstag
válasz
hakydakillah #60 üzenetére
Van olyan haverom, akinek ehhez még hozzájön a vízállóság vágya is.
-
hakydakillah
senior tag
Pedig 4alap elvarasom van "csak", addig nem valtok telot - no notch, teljes kijelzos elolap, ujjlenyomat olvaso kepernyo alatt, Xiaomi marka. A rejtett selfie cam nekem kulon plusz, nem hasznalom + meg letisztultabb lesz nelkule az elolap.
Eddig ket telojuk jart nagyon kozel hozza: Mix 2s es a MI8 Pro.
Na de par nap mulva kiderul elorendelek-e, vagy indulhat a varakozas a Mix 3s-re. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Millerchris #58 üzenetére
Jobb
jólenne ez a készülék almás kamera kinézet nélkülis. -
Millerchris
tag
Nem értem őket miért kell copyzni más gyártót, jó lenne ez a készülék almás kamera kinézet nélkül is.
-
judas13
addikt
válasz
hakydakillah #54 üzenetére
Én is várom nemsokára kiderül. Ekkorát csak nem kamuznának sőt tolnák végigm h a kijelző mögött vab az érzékelő..
-
válasz
hakydakillah #54 üzenetére
Végülis nincs benne semmi új.... 5G mi?
-
hakydakillah
senior tag
Emlekszem mikor Mi Mix 1rol beszeltek csak concept telo, futurisztikus dolgokkal. Aztan akkora igeny lett ra, hogy vegul megkezdtek a szeria gyartast.
Meg most is felsorolnam miben volt egyedi anno, de Mix3 ugy nez ki nem hoz magaval semmi ilyet. Beeroltetik talan a 10gb ram-ot + 5G-t, de hatlapi olvasot kap, mikozben MI8ba elolapi kepernyos van.
De meg bizakodom, hogy pletyka ez, es nem igaz. -
judas13
addikt
válasz
hakydakillah #52 üzenetére
Akkor sztem sanszos és kezheted is. Jogos egyáltalán nem oda vártam én sem!
-
hakydakillah
senior tag
Ha hatlapra kerul a ujjlenyomatolvaso, nagyon durci leszek, mert eddig nem errol volt szo.
Bar masreszt valamivel el kell adni majd a Mix 3S-t :-) -
azbest
félisten
Ezt is mindenütt lehet kapni, csak a hivatalos forgalmazójnál nem?
-
somogyib
őstag
Én is azt mondtam, hogy parasztvakítás, de a (#37)-ben a kolléga mondott egy jó példát.
"nehogy legyen elég ram és árcsökkenés."
Nem hiszem, hogy a Xiaomi gyártaná a ramokat, és azért rakna bele 10 gigát, hogy ne legyen ram árcsökkenés. (zárcsökkentés
)
-
-
-
Anulu79
addikt
A kis képen Note9 háttérkép van?
-
Tartok tőle, hogy a majd két sorban felsorolt ha-tal-mas diii-zááájn akármik olyant fognak rittyenteni, hogy újfent egy unott ásítással fogjuk értékelni a forradalmi akármit(kinézetet).
-
"...holott az utolsó előtti sorban ceramic emerald color szerepel. Legalábbis a fordító szerint, ami ugye eléggé smaragdzöld, de véletlenül sem fehér. - Mondjuk itt szerintem arról van szó, hogy a Mix 2S-ből is volt British Museumos meg Dunhuang Academy China-féle jádezöld kiadás, így lehet most is ilyesmire lehet számítani. Utóbbi azért menő, mert maga a kerámia zöld, nem pedig festett.
-
-
tixem
addikt
"Mi Mix 3 hátlapján nem csak a vertikálisan rendezett kettős kamerarendszer tűnik fel, hanem a biometrikus szenzor is."
Ez valószínűleg inkább előny, mint hátrány tekintve az optikai megoldások kezdetlegességét.
-
rdt89
addikt
-
-
prolad
addikt
Szerintem csak a drágább verzióban lesz, ami lehet amúgy is egy speciális kiadás lesz (mint a Mixnél 18k gold edition) komoly felárral, kis darabszámban. Lehet 5G is csak ebben lesz. Az alap verzióban meg lesz 6/8 GB RAM és 4G. Aztán ha lesz igény rá és felfut a gyártás, akkor majd a 3S-ben már alap lesz tavasszal. Mint a kijelzőbe épített olvasó a mi8 Explorerben, amiből őszre lett a mi8 pro.
-
-
judas13
addikt
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
-
törölt tag
köszönöm, úgy látom hamarosan másik szemüveg kell, vagy egy nagyobb telefon.
-
-
törölt tag
Ez itthon melyik telefonnak felel meg? Lassan kezdem elveszteni a fonalat [link]
-
-
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Ne is tegyenek rá
-
válasz
jonnyjoker01 #6 üzenetére
De tehetnék középre, az aljára, akárhová.
-
Oppo? Hoool?
-
Danex
addikt
Arról még mindig nincs info, hogy IPS vagy AMOLED kijelző lesz benne?
-
TIT
veterán
10gb minek,hogy többe kerüljön?
Pazarlás,ezért nincs annyi memória és az árak az egekben. -
judas13
addikt
Az a unalomig copyzott kamera kialakítás most szíven ütött.
De a csúszka megoldás az árával együtt nagyon érdekel.
Várós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged