Napi Xiaomi Mi Mix 3 pletykarovatunk

A Xiaomi Mi Mix 3 bemutatójáig már egy hét sincs, a kialakítás ugye nem lesz meglepetés, a hardver valószínűleg a jelenleg elérhető legerősebb konstrukció, a többiről meg eddig nem nagyon volt szó, mert nyilván mindenkit a kávamentesítés mikéntje érdekelt leginkább. Annyi biztos, hogy az Oppo megoldása lett a nyerő, amit 10 GB rendszermemóriával és 5G adatkapcsolattal fejel meg a gyártó. A legújabb anyagok szintén a formatervet mutatják leginkább, csak ezúttal a készülék hátulja is látszik.


[+]

Illetve az, hogy a kicsúsztatható előlapi kamera 24 megapixeles lesz, amit egy kiegészítő szenzor is kísér a precízebb arc alapú azonosításhoz. Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó viszont nem valószínű, hogy lesz, a Mi Mix 3 hátlapján nem csak a vertikálisan rendezett kettős kamerarendszer tűnik fel, hanem a biometrikus szenzor is.

Még ennél is érdekesebb a fenti kép, amin a Google-fordító egy sor múzeumot és intézményt ismert fel, illetve Philippe Starck nevét, a Mi Mix széria formatervének megalkotóját. A kép alapján, nem igazán értjük, hogy pontosan miért, de a szaksajtó a fehér kerámia variánsra asszociál, holott az utolsó előtti sorban ceramic emerald color szerepel. Legalábbis a fordító szerint, ami ugye eléggé smaragdzöld, de véletlenül sem fehér. Ennek a megalkotásában elvileg a finn Design Museum, a Pompidou Központ Arts and Culture részlege, a Münich National Design Collection, a German iF Design Award és a British Museum Common Design is részt vett. Szóval, biztosan nagyon dizájnos lesz.

Előzmények

Hirdetés