- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Ez egy másik ok amiért nem vagyok FB-on. Nem sok feles időm van, ha pedig van szabad időm, akkor barátokkal vagyok vagy játszom, filmezem, zenét hallgatok. Aki a szabad idejét mások r.hadtul nem fontos napi eseményeinek böngészésével tölti, azokat nevezik loosernek és/vagy kockáknak! Ismerek olyan embert aki már nem tanul, nem dolgozik, nem is keres munkát csak otthon veri a f..zát és FB-ozik egész nap! Siralmas!
De most őszintén, mikor mondta valamikor is valaki, hogy az IWIW a trendi barátok "lájkolgatásáról" szól meg hogy éppen milyen videót szeret? Az IWIW az ismerős kereső és kapcsolattartó oldal, ahol tudhatod hogy a régi iskolatársaid, barátaid éppen hol laknak, mit dolgoznak és segít elérni őket ha akarod és erre - ha éppen normálisan kitöltik a profiljukat - az IWIW megfelelő! Ha nem nézel rá sokat, a funkciója akkor is megmarad, csak be kell állítani hogy kapj E-mailt üzenetekről stb.
Ha engem kérdeztek, a FB pár év(de lehet hogy egy) múlva el fog tűnni a fenébe, mert úgy is jön valami trendibb, közvetlenebb, megkapóbb f@.zság, amit ajd akkor fogunk szidni, de sajnos ahhoz képest a FB egy ártatlan kis semmi lesz!
-
wolfman
veterán
Mikor kezdett bejönni a FB és akkor valaki próbált rábeszélni megláttam a felületét hogy mennyire logikátlan és átláthatatlan, már akkor tudtam, hogy ezt nekem utálnom kell.
Az meg hogy "Zoli új képeket töltött fel! ; Pisti új klippet adott meg! ; Kati lájkolja a képeidet! ; Judit szépen táncolt a barátaival a hétvégén, képekért katt ide!" No ezekért a dolgokért nem hiszem hogy bármi értelme is lenne. Ezekkel az infókkal mindenki adatlapja sz@rásig tele van, aztán 2 ember után meg lehet unni, aki nem unja, az vagy jellemtelen tini vagy ostoba hogy felálljon és elmenjen a barátaival ÉLŐBEN ezeket megbeszélni.
Persze van azért benne hasznos funkció, csak annyi ezzel a baj, hogy azokat már korábban elkészült programokkal/oldalakkal már el lehet érni! Pl. arra hogy osztálytalálkozót szervezzek az IWIW is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest