- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akibor000
aktív tag
-
kekigyu
aktív tag
Igen, 10.10-en vagyok. A beállítások jók, ezerszer átnéztem. Annyival kiegészítem, hogy akkor nem villan fel a háttérvilágítás, ha az előre definiált alvási időben vagyok. Nálam ez 23:30-9:00. Viszont gyakran dolgozom éjszakás műszakban, úgyhogy hiányzik. Még keresem a megoldást, ha más nem átírom az alvási időt.
-
Drótszamár
őstag
Tegnap jött frissítés órára. Ma a Garmin Connectet is megfrissítettem.
Egyelőre stabilabbnak tűnik a BT kapcsolat, mint az előző verzióban.Ja és a holdfázisokat fordítva írja. Fel vannak cserélve a fogyó, és növekvő fázisok.
Gondolom a fordításnál rontották el a copy paste műveletet -
Drótszamár
őstag
Nálam nulladik perctől szakadozó a BT kapcsolat.
A disconnect / reconnect értesítést ki is kapcsoltam az órán, mert fél óránként rezgett.Reinstall nem kellett még nálam, a telefonon a BT kikapcsolása, és bekapcsolása szokott segíteni, ha nagyon nem akarja megtalálni a telefon az órát.
Szerintem a program bug-os. Előtte Amazfit BIP-em volt, és az stabilan tartotta a kapcsolatot.
-
bozontol
újonc
Hat akkor lehet nem lesz Instinct 2-esem (domboru uveg ... ehh ...
)
Sima Cs T
Instinct 1 solar-om van, strapabiro kis cucc.
Massziv haz, sullyesztett elolap, vizallossag es minden jo ami szem-szajnak kellemes ... Huztam mar meg fal mellett veletlenul, koppant is oda dolgokhoz, de meg sem kottyant neki, egy karc se lett rajta.
Uzemidoben tenyleg hozza a kb. 20-25 napot (mondjuk attol is fugg mennyit nyustolod edzesekkel, navigalsz vele, stb., akkor nyilvan nem birja ennyi ideig)A 2-es fejlettebb (mar van connect iq store - egyeni szamlapok, progik, meg miegymas ...), tobb kulso szenzort tamogat, ujabb funkciok, stb.
Mondjuk annyira nem kell ra vigyazni mint egy himestojasra, de atlagos hasznalat mellett 10 evet siman elmegy.
-
bozontol
újonc
A láthatósági szögek tényleg különböznek, a kijelző világosságát szerintem az előtte lévő napelem sűrű "sávjai" is befolyásolják kicsit.
Mondjuk nekem a színes transzflektív kijelzős Garminok is tetszenek, oké nem hasonlíthatóak az OLED-es típusokhoz, de nepfényben jön ki igazán az előnyük.
Amúgy a 2-esen domború az üveg?
-
bozontol
újonc
Szia, igen csak pont mas szogben okes mint az instinct1, igaz kevesbe lapos szogben jo.
Sajnos igy van, tenyleg nem dragak, mi keresunk keveset, ehhez viszonyitva irtam ... a masik ket gyarto szerintem inkabb masfele megy (szines OLED kijelzo, multimedia, legyen dizajnos a cucc, stb. Igaz azok nem mennek el 2-3 hetet egy toltessel, de lehet a celkozonseg ezt nem is igenyelne ...)
Xiaomi oram is volt, egy-ket tipus okes, tobbsege persze koppintas.
Amit ok az Instinct "ellenfelenek" gondoltak az a T-rex lenne ... de szines OLED kijelzo, az AoD ezaltal elegge gyszeru benne hogy birja tovabb a cucc akksival ... illetve mas arkategoria, ezaltal kevesebb szenzor, nincs napelem, illetve ilyen okoszisztema mint a Garminnal, stb.Koszi, korbenezek azon markak kozott is ...
Jelenleg egy Instinct1-est nyuzok, viszont hianyzik par funkcio/widget ami ugye a 2-esben benne van (alvas-stat, fitness age pl.) illetve neha a terkepes navi is jol jonne ... ezert neztem a tactix-eket ... vagy lehet olcsobban kijonnek egy kulon gps-el ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest