- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Az én fogkefém is újrahasznosított, karton jellegű csomagolással, ami szintén újragyúrt. Nincs ezzel semmi baj, én is próbálom a "szemetem" újra beleforgatni valamibe barkácsolással, akinek meg nem tetszik ez az irányzat, annak nem kötelező megvenni ezeket a termékeket. Sajnos ehhez a trendhez kellett a nem kis nyomás a gyártók felé, már rég neki lehetett volna állni újrahasznosítani.
-
Ja, tökre gáz, hogy az egyszer legyártott műanyagot újra felhasználják, így csökkentve (ha csak minimálisan is) a műanyag szennyezést
szerintem meg inkább az a gáz, hogy a “bolygó legcivilizáltabb és fejlettebb faja” hagyta, hogy ez a fajta szennyezés ekkora mértéket öltsön…
Meg amúgy nem kötelező műanyagból gyártott ruhadarabokat hordani sem ám
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újrahasznosított műanyag és nylon, mosható fülpárnák, valamint Powerfoyle napelem az Adidas RPT-02 SOL-ban.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Magsafe töltő eladó
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest