Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.tom
őstag
Nekem eddig sok sony ericsson telefonom volt. Alsó, felső, és középkategóriából is, és egyszer sem volt semmi gondom a minőséggel. Egyszer belefutottam egy régi olcsó modellnél (k508i) egy joystick hibába (2 év után jött ki), ami ugye tényleg jellemző volt. De ma már ezt sem lehet elmondani. Ellenben nokia és samsung is halt meg a kezemben már, és még egy htc is. Motorola telóval nem nagyon van tapasztalatom. Egyszer volt moto-m, ami megvolt egy hétig, és eladtam, annyira tetszett. 1 hét alatt arra sem jöttem rá, hol lehet benne csengőhangot változtatni. Ha megbízható telefon kell, mindig SE. Ez az én filozófiám.
-
Ricardo
titán
Azért bátran összehasonlítanám a párom két éve W850 tökéletesen üzemelő csúszkáját, egy pár hetes N95 vagy 6280 as Nokia telefonéval.Ezzel nem az egyik gyártót akarom a másik fölé helyezni, csak arra akarok rávilágítani hogy hibák mindenhol előfordulnak (lásd a minőségről híres Samsung U600/700 párosát), de ezek alapján nem szabad leírni egyiket sem.
Összességében a minősége az SE telefonoknak nem rossz (a W580/S500 gombokat leszámítva).
A Nokia az E szériát (és a fém telefonjait) leszámítva kritikán aluli anyaghasználattal és szereléssel dolgozik.
A Samsung az hozza a tőle elvárható minőséget.
Visszatérve a cikkre:"A kémfotókon felbukkant Motorola készülékek szintén nem tűntek túlságosan megkapónak, melyekhez ráadásul a riválisoknál lényegesen gyengébb specifikáció is tartozik, ez pedig tovább nehezítheti a vállalat sorsát."
Csúnya, és a konkurenciához mérve "butább/gyengébb" telefonokat gyártanak. Nem kell jósnak lenni hogy tudjuk , ez nem a nyeő stratégia.
Az SE szerintem még nincs nagy gondban, de rájuk férne hogy megrázzák, magukat és elő álljanak valami ütőssel, mint anno a W800/K750. Mert látható hogy ez kevés lesz.
Azért tőlük még jön egy két bíztató hír (szövetség az Androiddal)
-
androcles
tag
Szerintem nem a két cég termékeinek minőségével van a gond, hanem azzal, amit belereaknak v. leginkább kihagynak a készülékeikből - szabványos csatlakozó-3.5-AF- szabványos memkar-stb. Ebben a pénzügyi helyzetben valószínűleg mindenki megnézi majd még jobban, h. mit kap a pénzéért, és remélem, nem lesz piaca a csiki-csuki Cyber-Walkman-Rokr-V3 klónsorozat üzletpolitikának. Valami újat és jót kéne mutatniuk, és legalább olyan sikereset, mint a Nokiánál az N95, 82, 79, 85, hogy csak a csúcsmodelleknél maradjak.
-
villamos
őstag
A Motorola rengeteg mást is gyárt, úgymint ipari, katonai rádiókat, professzionális felhasználású telekommunikációs berendezéseket, több ezer vonalas telefonközpontokat, bázisállomásokat stb. A mobiltelefon készülékek ennek csak egy apró szelete.
-
kokyt
senior tag
Abban szerintem egyetérthetünk, hogy senkinek nem lenne jó ha eltűnne ez a két gyártó. Odavágna rendesen az árversenynek.
A Motorolát meg már sokszor és sokan temették. Legutóbb pont a V3 előtt
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz velük komoly bej.
Az SE megbízható, bárki bármit mond. Volt, van és még lesz is ilyenem, és nem volt még vele komolyabb gond. Ha volt, akkor javították garanciában, mert típus hiba (10-15 perc a szervízben).
Több volt a bajom a Nokiákkal vagy a Samsungokkal. Garanciális korban semmi gond, utána meg a fele kuka. -
hemaka
nagyúr
-
AS
félisten
Jövőre egyik mobilgyártó sem örülhet ( talán az apple)
Viszont az ingyenes ANdroid sokat segíthet, a moton és a Se-n is. -
Lirion
addikt
"A sony Ericssonok gyakori problémája a gombosor meghibásodása,vagy a flipes változatoknak a flip lazulás,tehát nem mondanám a leg megbízhatóbbnak."
Ebben az a vicces, hogy pont egy nokia tulaj mondja ezt, miko ra SE-k sokkal megbízhatóbbak, mint egy nokia. Ez pedig tény, nem saját, személyes vélemény, úgyhogy nekiállhatsz szélmalomharcot kezdeni, hogy nem igaz, de a végeredményen nem változtathatsz, SE > Nokia minőségben, megbízhatóságban. -
zombinyul
addikt
Én személy szerint sem a Sony Ericssonért,sem a Motoroláért(pláne a Motoroláért)nem rajongok.A sony Ericssonok gyakori problémája a gombosor meghibásodása,vagy a flipes változatoknak a flip lazulás,tehát nem mondanám a leg megbízhatóbbnak.A Motorola szoftverileg egy katasztrófális történet.nomeg hogy ugyan abból akarják kihozni évi keresetüket,nálam ez alapból rossz pont.A Samsung is ezt csinálja de azok legalább mgbízhatóbbak,és több a különbség tudásilag készülékeikben.Arról nem is beszélve,hogy a Motorolákkal ellentétben szépek.Nekem egy Samsungom,és egy Nokiám van,más márka palettáját sosem fogom nézegetni,nem veszek mást.
Tehát a Motorola tuti kieső,a Sonyra még várni kell
Üdv. -
hemaka
nagyúr
A Motorola a leggyengébb láncszem, viszlát.
-
joey04
titán
ez a 2 cég már régen nem tud (vagy nem akar) olyan készülékeket kihozni mint a riválisok.
-
Atlantis
veterán
Szomorú dolgok ezek nagyon. Inkább nem is írom le a véleményemet a koreai és tajvani termékekről és az ottani cégek üzletpolitikájáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Yettel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Vivo x200 pro prémium tok
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/8eFT 2db/15eFT 3db/22eFT
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz velük komoly bej.