Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
válasz
üzenetére
Sajna butaságokat beszélsz. Osztrák barátom nyugdíja a mai szinteket előre vetítve 2900 euro. Van még ezzel kapcsolatban kérdésed? Csak mert szerinted mindenhol így van, mint itthon. Hát nem.
Amúgy ha megfigyelted, nem voksoltam se balra, se jobbra. Itt mindkét fél folyamatosan elkúr valamit. Azt viszont nem értem teljesen, hogy miért kell védened bárkit is, ez politikai hovatartozástól TELJESEN FÜGGETLENÜL egy teljesen igazságtalan rendszer. Vagy én gondoskodom magamról, és akkor pusztán rajtam múlik, hogy mire jutok, vagy a mindenkori állam kezeli a nyugdíj és egyéb szociális kiadásokat, de akkor vállalnia kell azt, hogy a "jó időszakokban bespájzol", a rosszakban pedig a tartalékból kompenzál. Megvan, hogy mit jelent a felelősségtudat? Nincs itt szó sem bal, sem jobb oldalról, hanem egyszerűen van egy társadalmi igazságosság, amibe ez nem szabadna, hogy beleférjen.
Őszintén sajnálom, hogy a politikai demagógia (mindenkét oldalról, ezt nem győzöm hangsúlyozni) oda vezet, hogy emberek a saját maguk érdekeit is figyelmen kívül hagyva elkezdik szajkózni, amit valahol hallottak. Részemről persze tarthatod ezt a rendszert igazságosnak, a te életed, de én pont lesz@rom, hogy bal vagy jobb, szeretném megkapni a jussom abból, amiért dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PS4 FAT (1216A 12.02 GOLDHEN)
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest