- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
djculture #49 üzenetére
azért az AMD csúcs APU-val is jöhetne pár cucc
főleg ebben a kategóriában (17,3" fullHD)
usanotebookde sajnos még A10 APU-s noti is alig van : 4darab
A8-as már picit több : 14darab
remélem 1x felpörög ez a piac is és el lehet felejteni az IntelHD Graphics szenvedést
-
TeeJay
félisten
több mint 10 éve nem játszottam már, a konzolokat főleg nem ismerem
ellenben mit nem adnék egy olyan laptopért amiben APU van és fullHD filmeket minimális fogyasztással (melegedés és hangoskodás nélkül) pörgeti nekem lazán. esetleg böngészőben flash meg egyéb tartalmakat is gyorsít... nagyon várom már én is az AMD újításait mert sokaknak is bőven elég lenne egy ilyen APU mivel nem játszanak soha. legyen olcsó alacsony fogyasztású (úgyis megy a laptop éjjel nappal) és halk legyen a laptop hogy ne zavarja az alvást semvárjak az AMD új APU-jára? kár hogy azzal alig építenek laptopot mindenhol csak az Intel CPU a szutyok IntelHD Graphics vagy jobb esetben Intel CPU és Radeon vagy Geforce
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest